Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neda Parmać: Moj seksualni život - iskreno, bolje ne može

None Foto: Narodni radio 5

Čvrstoća guze i opseg prsnog koša mogli bi biti bolji, ali važno je da mi se dečko dobro ljubi, rekla je pjevačica na Narodnom radiju. Ne bi joj smetalo više darova

Ovaj put neću plakati, obećajem, rekla je Neda Parmać predstavivši svoju novu pjesmu 'Bolje ne može', gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju. Voditelj jo je pripremio kviz na temu naslova nove pjesme. 

Moj seksualni život, bolje ne može - ispalila je Neda kroz smijeh, kazavši da bi joj čvrstoća guze i opseg prsnog koša mogli biti i bolji. Zato je zadovoljna zaručničkim prstenom i time kako joj se dečko ljubi, iako bi kaže mogla dobiti i više skupih darova i više cipela. 

Na pitanje hoće li prije svadba ili novi album, rekla je: 'Voljela bih da mi album izađe već sutra, ali znaš kako je. To se uvijek čeka par mjeseci, a najlakše se udati'.

Sa svojim producentom Branimirom Mihaljevićem napravila je najplesniju pjesmu dosad i odlučila iskoristiti plesni potencijal pjesme. Korake, kaže dobro pamti, ali najbitnije je kako će ih izvesti.

Komentari (103)
  • uvijek sam se pitao,kakav je njen seksualni život.....

    22. 3. 2013,   13:51
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    22. 3. 2013,   13:56
  • I moj seksualni život nije loš.Desanka mi postala kuma.

    22. 3. 2013,   13:37