Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neda Parmać zaplakala kad je čula svoju pjesmu na radiju

None Foto: Narodni radio 4

Ova mi pjesma stvarno puno znači u životu i polažem velike nade u nju, izjavila je Neda za novi singl 'Dajte da se probudim'. Premijeru spota je najavila za deset dana

Nemate pojma koliko sam uzbuđena, imam užasnu tremu. Ovu pjesmu imam već pola godine i jedva sam čekala podijeliti je sa svima, rekla je Neda Parmać u utorak na predstavljanju novog singla 'Dajte da se probudim' na Narodnom radiju. 

Neda je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', a da je bila jako uzbuđena vidjelo se po njenim suzama nakon što je čula pjesmu u eteru.

- Ova mi pjesma stvarno puno znači u životu i polažem velike nade u nju - rekla je, a nakon što je pjesma premijerno odsvirana vrisnula je od sreće. 

- Još bolje zvuči ovako na radiju - kazala je mlada pjevačica kojoj su se u emisiju javili i članovi benda rekavši da pred svaki nastup paničari da će nešto poći po zlu. Nedu je voditelj Dalibor Petko podvrgnuo i kvizu, a pala je na pitanju vezanom uz njen nekadašnji bend Feminnem. Nije se mogla sjetiti iz koje pjesme dolazi stih 'kad padne noć, tonem u san'. 

- Čekaj da nije 'Navika'. Ne? 'Poljupci u boji'? Pa tu sam pjesmu ja napisala - smijala se dobro raspoložena pjevačica svojoj dekoncentriranosti. Najavila je i novi spot za desetak dana. 

Komentari (38)
  • Razumijem ju, ja češće vidim Sv. Mariju na kori kruha nego što čujem njenu pjesmu na radiu!!!!

    10. 10. 2012,   15:25
  • haha place jer zna da ju je cula sad i tko zna kad opet...

    10. 10. 2012,   15:40
  • I ja zaplačem kad čujem ove "najbolje hrvatske pjesme" ....

    10. 10. 2012,   16:11