Obavijesti

Show

Komentari 3

Neda Ukraden je moja kraljica Balkana, a ni Šuputica nije loša

Neda Ukraden je moja kraljica Balkana, a ni Šuputica nije loša
16

Za svakoga na estradi tko ima volju, želju i cilj ima mjesta. Trenutno ja u tom svijetu nemam podršku od velikih estradnih imena, ispričao je Željko Milašinović

VIDEO

Pa svatko od nas je poseban, drugačiji, nisam najpametnija ili najnadarenija osoba na svijetu. Ali sam uspio jer sam nastavio ići dalje i dalje, rekao je Željko Milašinović (20). Mladić iz Lipika piše pjesme, romane i pjeva, a za sebe kaže da je rođen kao posebno dijete.

Ne zna da li su ga njegovi roditelji kada je bio još beba kupali u termalnoj vodi lipičkih termi, koje su ga možda nadahnule na stvaralaštvo. Još kao petnaestogodišnjak je napisao knjigu pjesama 'Kap na djelićima sunca', a potom i roman 'Ljeto koje se pamti'. Uskoro bi mu trebao izaći i glazbeni prvijenac pod nazivom 'Lavina'.

- Obično me predstavljaju kao spisatelja i pjevača, ali ja sam sve. Pjesnik, pisac, pjevač, zabavljač. Jer meni je najbitnije napraviti dobru žurku, razveseliti ljude, na mojim nastupima ih napiti i da svi zajedno dočekamo zoru – kaže Željko i za sebe kaže da njegovo vrijeme tek dolazi. Zanimljiv je način na koji razbija tremu pred nastup.

- S obzirom da ne pijem zamislim da su svi ljudi goli, onda je meni lakše odraditi nastup i zabaviti publiku. Tu preporuku mi je dala jedna poznata pjevačica kojoj ne želim otkrivati ime – objasnio je. Iako je mlad, voli biti u društvu starijih, posebno djevojaka i dama.

- Da me privlače starije žene definitivno da, mora imati barem 25 ili 26 godina. Nikad se nisam okretao za 'klinkama' i svojim vršnjakinjama. Kad spominjete starije dame, vjerojatno mislite na Nedu Ukraden koju ja neizmjerno volim i cijenim. Imao sam je prilike osobno upoznati i za ženu imam samo riječi hvale - rekao je te dodao kako bi jednog dana volio imati i glazbenu suradnju s njom.

- Kad vidite Nedu, zaista najiskrenije kome se ona ne bi svidjela? Žena izgleda za svoje godine fenomenalno. Uvijek kažem da je Neda kraljica Balkana, i u glazbenoj karijeri definitivno uz Maju Šuput ona je moj najveći uzor, bez obzira tko god što rekao. A Maja? Energična, zabavna i pozitivna osoba koja je tako simpa - izjavio je Željko kojemu su dvije pjevačica glavni uzor.

- Dao Bog da doživim karijeru kao Neda i u tim godinama imam Majinu energiju, pa gdje ćeš bolje – zaključio je Željko otkrivši da je na ljubavnom planu solo.

- Slobodan kao ptica. Ako ima djevojka cca 25 godina koja je slobodna, nije ljubomorna, da je jednostavna, škrta, jer ja puno trošim, neka se javi - našalio se, a onda dodao i pokoji 'uvjet' za djevojku koja bi htjela biti s njim. 

- Jednostavno ne želim da kad sam na nastupu da pristiže more poruka di sam, što radim, je l' pjevam, kad ću doći. Pa da me onda davi s pitanjima jesam bio s nekom tamo. Onda taj brak ne vodi nikuda. Brak ili veza mora biti skladna, harmonična. I uvjet je da mi buduća djevojka nije u nekim muzičkim vodama razlog želim ostaviti za sebe – rekao je Milašinović. Za svoju karijeru isto ima ambiciozan plan, s još više nastupa i još više pjesama.

- Moje vrijeme tek dolazi, dok ne uspijem u onome što sam naumio, neću odustati. Nikada. Izabrao sam skup sport, ali definitivno će se to kad tad isplatiti. Za svakoga na estradi tko ima volju, želju i cilj ima mjesta. Trenutno ja u tom svijetu nemam podršku od velikih estradnih imena, ali obećavam da kada ja postanem dio estrade da ću pomoći svakome tko želi uspjeti - zaključio je.

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Zaručnik popularne pjevačice izgleda identično kao njezin otac!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin