Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nedi je pršut pokvario svadbu: Osjetila sam krc i bol u trbuhu

None Foto: Slavko Midzor/PIXSELL 2

Kada se shvatila da nema zub poželjela je otići kući no sjetila se mladenaca i otišla do benda. Nakon nekoliko pjesama gostima je priznala što se dogodilo, a oni su joj vratili osmijeh na lice

U subotu, prije nastupa, posegnula sam za komadom srolanog pršuta. Inače, nisam neki mesožder, a da bi stvar bila još gora, nisam bila ni pretjerano gladna. Zagrizla sam svoj slasni zalogaj da bi prekasno shvatila da se u mom pršutu nalazi neotkoštena maslina, napisala je Neda Parmać Klačar (32).

Osjetila je krc i bolove u trbuhu pa potrčala u toalet gdje je ispljunula sadržaj iz usta. Kada se pogledala u ogledalo, bila je u šoku.

- Imala sam sve. Frizuru, šminku, super seksi minicu, točkaste najlonke, seksi gležnjače. Imala sam sve. Osim zuba. Oblio me znoj, pa plač, pa smijeh, pa plač, pa 20-ak selfieja, pa plač - piše glazbenica.

Iako je prvo poželjela otići kući, Neda se predomislila. Otišla je do benda i počela pjevati. Nakon par pjesama priznala je da nema zub, a gosti su 'žicali' osmjeh. Iako je bila neraspoložena, brzo je uspjela zaboraviti na nezgodu.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

- Oko dva sata u salu su uletjeli trubači. Razdragani Romi, jednako damskih osmijeha. Ja sam, tako iznenađena, zauzela svoj Beyonce stav na pozornici. Promatrajući euforičnu ekipu naletim na pogled jednog od glazbenika. Počeo je od seksi gležnjača. Polako je dizao pogled, oči su nam se srele. Ja u svom Beyonce stavu rekla sam, sad ili nikad! Nasmijala se i namignula - otkrila je.

Prijatelji su Nedi poručili da je prekrasna i bez zuba te da se to s lakoćom može riješiti.

Foto: Promo

Komentari (92)
  • E Nedo, sjećaš se kad smo te masno platili da pjevaš s bendom na vjenčanju...pa si nakon 2h doslovno pobjegla s vjenčanja bez da si se ikome i javila!?!?!? KARMA! ...a još te slijede sankcije...

    21. 11. 2017,   09:28
  • "- Imala sam sve. Frizuru, šminku, super seksi minicu, točkaste najlonke, seksi gležnjače. Imala sam sve. Osim zuba. Oblio me znoj, pa plač, pa smijeh, pa plač, pa 20-ak selfieja, pa plač - piše glazbenica." - inteligentna neka mala, al bitno je ono, 20-ak selfija.

    21. 11. 2017,   09:37
  • Pobogu tko je ova i zašto nas zamarate ovakvim stvarima

    21. 11. 2017,   10:07