Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nedina posljednja želja bila je da bude pokopana u tajnosti...'

Komentari (10)
 • Život je more (pjesma Đ. Balaševića), ali prilično često i olujama uzburkano more, ovisno o tomu koliko smo miljenici "fortune". Utopija je izreka:"svatko je kovač svoje sreće", samo donekle, jer pono je čimbenika koji određuju karijeru i životni put osoba iz šoku-biznisa (zavist, zloba, pakost....... i tomu slično). Neda je bila odlična glumica, laka joj crna zemlja.

  14. 1. 2020,   13:43
 • Ima li koji glumac i glumica al i pjevač / pjevačica a da nije posvađan sa svojim mozgom što redovito saznajemo pred smrt ili kraju karijere ? Cijeli im se život diviš a onda saznaš da i nije bilo baš sve tako ?

  14. 1. 2020,   13:24
  • Mislim da je najveci problem tih starijih glumaca taj sto kad su snimali filmove u bivsoj Jugi, da nisu bili placeni adekvatno nego ono, snimas za narod, za popularnost. Danas, kad se okrenu, nemaju nista ili nesto sitno. I onda im bude krivo kako su prokockali vrijeme i slavu za kikiriki. Danas ih kapitalizam pojeo.

   14. 1. 2020,   13:28
 • Ako primijetite drastičnu promjenu u nečijem ponašanju, nemojte šutjeti, već otvoreno razgovarajte s tom osobom. Recite.. kako ste primijetili ponašanje koje ni uobičajeno i navedite primjere. Pitajte što se događa, a zatim budite spremni dugo slušati. Nažalost, učestala bolest, koju je bitno, znati prepoznati i suočiti se s njom. Osnovne karakteristike su.. apatija i bezvoljno raspoloženje, žalost i beznađe, gubitak osjećaja zadovoljstva, snage i energije, pojava straha (anksioznosti), izražen osjećaj krivnje, bezperspektivnosti, bezizglednosti, gubitak volje za životom, razmišljanja o samoubojstvu i pokušaji istoga. Uz promjenu razmišljanja, sna i apetita, ona je više od "obične" tuge i ako se pojavi odjednom, ili je nesrazmjerna razlogu, ne prestaje ili se vraća, pogođenom je teško raditi, družiti se, spavati..odnosno..sve skupa je vidno, kako se osoba nemože više radovati životu, onda to nije više samo neraspoloženje, ili tuga.. nego depresija. I ona je, veoma ozbiljan duševni poremećaj, prava bolest.. koja se mora!! liječiti jer utječe na cjelokupni život bolesnika, a ako se ne liječi, sve se više pogoršava.Na "pravu" depresiju se sumnja kada se osoba konstantno osjeća žalosno... svakog dana u razdoblju od.. dva tjedna ili duže i kada je više ništa ne može razveseliti. Čak osjećaju pretjerani sram ili krivnji i opširno se doista bave mišlju o svojoj smrti, suicidu i umiranju. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji ((WHO) od depresije boluje više od 300 milijuna ljudi.

  14. 1. 2020,   15:51
 • Neda, senzibilna račica počivaj u miru!!!

  14. 1. 2020,   16:19
 • Većina se glumaca zajebe, pa stvarni život i filmski doživljavaju jednako. Obično su iznad i izvan stvarnog svijeta.

  14. 1. 2020,   13:37
 • Tajno su pokapani Andrija Artuković, Draža Mihajlović a viš' Jovo Čaruga je javno pokopan u Osijeku i njegov grob je dan danas uredan, nekome je stalo.

  14. 1. 2020,   13:17
  • Jovo Stanisavljević Čaruga bio je ubojica par exellance. Samo u Tompojevcima je ubijeno 7 ljudi. Tko mu uređuje grob nije baš svoj.

   14. 1. 2020,   18:40
 • Nikad cuo za ovu pokojnu glumicu.

  14. 1. 2020,   14:38