Obavijesti

Show

Komentari 1

Neizvjesno zbog seks skandala: Neymar je ipak dobio ulogu...

Neizvjesno zbog seks skandala: Neymar je ipak dobio ulogu...
4

Iako mu se smiješi glumačka karijera, Neymar je bio nekoliko mjeseci pod povećalom javnosti i policije, a njegova uloga sve do sada bila je neizvjesna

VIDEO

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Neymar (27) uskoro će se ostvariti na još jednom polju. I ne, nije riječ o sportskom. Na društvenoj mreži s ponosom je objavio kako je postao dio glumačke ekipe serije 'La Casa de Pape'. 

- Uspio sam ostvariti san i postati dio svoje omiljene serije. Sad mogu podijeliti Joaoa sa svima vama - otkrio je Neymar kojeg će obožavatelji diljem svijeta gledati kao redovnika koji ne voli nogomet.

Iako mu se smiješi glumačka karijera, Neymar je bio nekoliko mjeseci pod povećalom javnosti i policije, a njegova uloga sve do sada bila je neizvjesna. Zbog sporne optužbe bilo je upitno hoće li scene s nogometašem biti izbačene iz serije. 

Soccer - International Friendly - Brazil v Qatar

Podsjetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svjedočenjem anonimne djevojke koja tvrdi da ju je nogometaš silovao.

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. svibnja ove godine u Parizu. Neymar je djevojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora nogometaš PSG-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Gallo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smještaj da dođe u Francusku i upozna ga.

Ligue 1 - Paris St Germain v OGC Nice

- Zbog iznude pritisnut sam izložiti svoj život i svoju obitelj. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom - poručio je potreseni brazilski nogometaš Neymar na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

Navodno je spomenutog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.

Razmjenjivali su nježnosti, tvrdi se u dokumentu, a Neymar je potom navodno postao agresivan i seksualno je napastovao djevojku bez njena pristanka. Dva dana potom vratila se u Brazil i, emotivno potresena, bojala se izaći sa slučajem u javnost.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu