Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nekad i nije lako odoljeti, ali Will zna da ga ne bih prevarila'

None Foto: DPA/Pixsell 4

Tijekom svog zadnjeg intervjua, glumica koja se pojavljuje u filmu 'Magic Mike XXL', progovorila je i o svom 20 godina dugom braku s glumcem Willom Smithom

Zadnjih godina često se nagađa o problemima i nevjeri u braku Willa Smitha (46) i Jade Pinkett Smith (43), no čini se da njihov odnos ništa ne može narušiti. 

Nakon što je zvijezda filma 'Magic Mike XXL' nedavno izjavila da nije Willova čuvarica te da je potpuno normalno da ga privlače druge žene, u intervjuu za Today Show Jada je sada izjavila kako ne skriva kad ju privuku atraktivni muškarci. 

- Will zna da ga nikad ne bih prevarila. Kad ste s nekim 20 godina, mislite da ima mjesta za ljubomoru - zaključila je Jada. 

Pohvalila je i izgled svojih kolega Channinga Tatuma i Joea Manganiella koji glume u spomenutom filmu. Kaže da nema određen tip muškaraca koji joj se sviđa, a i svog supruga smatra, kako je izjavila, pravim 'komadom'. 

Komentari (8)
  • ja mislim da oni sami prezentiraju te price onda kad im je katijera u krizi jer tad budu zanimljiviji redateljima . snalaze se na sve nacine.

    6. 7. 2015,   15:53
  • Neznam sta je tu istina.

    6. 7. 2015,   19:44
  • nije li Will deklarirani homoseksualac...

    6. 7. 2015,   15:56