Obavijesti

Show

Komentari 0

Nekad se bavio manekenstvom, a sada pjeva 'To bi zaslužio...'

Nekad se bavio manekenstvom, a sada pjeva 'To bi zaslužio...'
7

PREMIJERA SPOTA Pjevač Čolina je 1989. nastupao u njemačkom 'Dance Showu' s pjesmom 'Thriller' Michaela Jacksona, a ples je jedan od ključnih dijelova njegova života

VIDEO

Glazbenik s njemačkom adresom, Robert Čolina, na domaću scenu 'probija' se novom pjesmom 'To bi zaslužio'. Za lokaciju spota izabrao je španjolski otok Mallorcu jer je, kako tvrdi, htio drugačiju atmosferu i posebnu priču. 

- Pjesma se penje u ritam kojeg jako volim, bez obzira na emotivnu priču i tekst. Ima dobar miks novih zvukova i efekata. Za ovu godinu planiram dva do tri singla s kojima želim nakon pauze ponovno privući slušatelje i publiku - kaže Čolina.  

Pjevač kaže kako će na novim pjesmama surađivati s Branimirom Mihaljevićem s kojim je dugogodišnji prijatelj, a kojeg smatra i jednim od najboljih domaćih glazbenih autora. 

Ljubav prema glazbi Robert je otkrio kao 10-godišnjak, a svoje je talente odlučio 'graditi' kroz glazbenu školu gdje je naučio svirati gitaru i bubanj. Ta ljubav sezala je, kako kaže, puno šire te je i ples postao jedan od ključnih dijelova njegova života. Sa 16 godina se bavio manekenstvom, a nastupio je i kao plesač u grupi 'Tribute'. Godine 1989. nastupao je u njemačkom 'Dance Showu' s pjesmom 'Thriller' Michaela Jacksona.

Na počecima karijere dijelio je pozornicu s Oliverom Dragojevićem, Gibonnijem, Miroslavom Škorom i mnogim drugima, a često nastupa po cijeloj regiji, kao i Njemačkoj. 

Spot, koji potpisuje dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, svaku će ženu, kako tvrdi glazbenik Čolina, ostavit bez daha. 

- Pjesmu autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Neno Ninčević koji su već provjereni tim autora - kaže pjevač. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac