Obavijesti

Show

Komentari 11

Nekad su bili problematični klinci, danas su bogati i slavni

Nekad su bili problematični klinci, danas su bogati i slavni
1

Iako sada imaju obitelji i bogate karijere, u školskim danima nisu pokazivali previše ambicije. Mark Wahlberg bio je agresivni ovisnik o kokainu sa 13, a Eminem je dva puta pao isti razred

VIDEO

Drew Barrymore

The Glamour 2017 Women of the Year Awards - New York

Glumica se proslavila kada je imala samo sedam godina, zahvaljujući ulozi u Spielbergovom hitu 'E.T.'. Već je tada počela izlaziti, pušila je cigarete od devete, marihuanu od 12., a s 13 već je bila ovisnica o kokainu. Sa 14 godina se dva puta išla liječiti od ovisnosti, a završila je i na psihijatriji zbog pokušaja samoubojstva. Tada je na sudu tražila da joj majka prestane biti skrbnik te se preselila pjevaču Davidu Crosbyju. Nakon što je završio sudski proces, s 15 godina je počela živjeti sama. 

Denzel Washington

The 89th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Iako je na fakultetu briljirao, u osnovnoj i srednjoj školi bio je problematičan. Sve je počelo kada su mu se roditelji počeli svađati i razmišljao o razvodu. Denzel se počeo družiti s delinkventima. Gotovo svaki dan završio je u nekoj tučnjavi. Nakon razvoda, majka ga je poslala u privatni popravni dom da se 'smiri'. 

- Ne bih nikada preživio da sam nastavio tim putem. Dečki s kojima sam se tada družio danas skupa imaju 40 godina zatvorske kazne. Bili su dobri dečki, ali ih je ulica uzela - kazao je oskarovac. 

Angelina Jolie

21st Annual Hollywood Film Awards - Arrivals

U osnovnoj školi, glumica je bila buntovnica, uvijek odjevena u crno, markirala je iz škole, tukla se i imala je fascinaciju noževima kojima je voljela rezati sebe i svog dečka. Ispisala se iz škole jer je htjela režirati sprovode. U 16. godini se vratila u školske klupe. 

- Bila sam divlja i nitko se nije usudio imati posla sa mnom. Bila sam neustrašiva. Sa 16 sam završila školu i iselila se iz stana u kojem sam živjela s dečkom - rekla je Angie. 

Ben Affleck

USA - World Premiere of Justice League - Los Angeles

Redatelj i glumac odrastao je u Massachusettsu i bio je dobar učenik u srednjoj školi, sve dok njegov najbolji prijatelj Matt Damon nije maturirao i upisao fakultet. 

- Išlo mi je izvrsno prva dva razreda, a onda kada je Matt otišao počeo sam markirati i upadati u nevolje - priznao je Affleck. 

Cameron Diaz

Instagram

Cameron je odustala od srednje škole u 17. godini kako bi se posvetila manekenskoj karijeri. Iako je bila cheerleadersica, Diaz je često stvara probleme, pa je čak dobila i jedan ukor zbog tučnjave. 

- Znala bi se svađati i tuči s dečkima, više nego s curama. Iz nekog razloga sam bila dečkima na piku - otkrila je Diaz koja je u razred išla sa Snoop Doggom. On je za nju rekao da je bila 'kul i moderna'. 

Ed Sheeran

Milano, TV broadcast "Che tempo che fa"

Britanski 'hitmejker' nije volio odlaziti u školu. Svi satovi, osim glazbenih, bili su mu dosadni i nije se htio oko ničega truditi. Nije radio zadaće i puno je markirao. Smatrao je, otkriva u svojoj autobiografiji, da mu biologija i kemija nikada neće u životu zatrebati. Bio je toliko uvjeren da će uspjeti u svijetu glazbe, da mu uspjeh u školi uopće nije važan. 

- Nekoliko su me puta izbacili iz škole, a proveo sam sate i sate u kazni nakon nastave - piše Sheeran. 

Justin Bieber

Justin Bieber Purpose World Tour O2 Arena

Ni kanadska pop zvijezda nije imala motivacija biti dobra u školi. Nakon što je otkrio svoju strast o glazbi, prestao je dolaziti u školu. No kasnije je ipak maturirao, nakon što je slušao predavanja na online tečaju katoličke škole u Ontariju. To je napravio, kaže, nevoljko. 

- Nisam bio dobar u školi jer me nije zanimala. Kada sam otkrio glazbu, napokon sam našao nešto u čemu želim biti izvanredan. Da nisam pronašao svoju strast, moj život bi izgledao loše. Moja obitelj je siromašna, pa bi se krug samo nastavio - rekao je Bieber 2012..

Robert Downey Jr.

Marvel

Već u srednjoj školi, glumac je imao problema s alkoholom. U drugom razredu srednje, toliko je markirao da je morao na ponavljanje cijelog semestra preko ljeta. Robertu se ta 'ideja' nije svidjela stoga se ispisao iz škole i posvetio se pokušajima da stvori glumačku karijeru u New Yorku. 

- Cijelo školovanje sam samo pušio 'travu'. Meni je važno da se mogu kreativno izraziti, pa sam shvatio da je gluma idealna za mene - rekao je Downey Jr. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu