Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nekada su bili seks-simboli, a sada ih uspoređuju s bakicama

None Foto: 6

Fotografija dvojca odmah se proširila društvenim mrežama, a njihovi začuđeni obožavatelji nisu mogli vjerovati da je riječ o nekad najpoželjnijim muškarcima na svijetu...

Nekad su bili seks simboli, a danas su gotovo neprepoznatljivi. Glumac Mickey Rourke (66) i glazbenik Axl Rose (56) nedavno su zajedno gledali boksački meč u Los Angelesu, a jedan obožavatelj s njima je napravio selfie.

Fotografija legendarnog dvojca odmah se proširila po društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji nisu mogli vjerovati da je riječ o nekad najpoželjnijim muškarcima na svijetu. 

- Ne mogu ih uopće ni prepoznati, izgledaju mi kao dvije bakice - napisao je jedan fan. 

Profimedia TRANSFORMACIJA Mickey Rourke kao domaćica iz 50-ih: 'Fura' maramu na glavi

- Liče mi na dvije kućanice koje su zajedno došle pogledati boksački meč - dodao je drugi. 

Neki korisnici Instagrama otišli su korak dalje i bivšeg frontmena rock benda 'Guns 'n' Roses' usporedili s mamom Fratelli iz američke komedije 'Goonies'.

Rourke je tijekom osamdesetih i devedesetih godina bio jedan od najpoželjnijih muškaraca, a njegove posljednje fotografije već su nekoliko puta šokirale njegove obožavatelje. Obožavatelji mu posebno zamjeraju činjenicu da se podvrgnuo plastičnim operacijama i pretjerao u 'dotjerivanju'. Fotografi su ga nedavno uhvatili kako svog psa pomeranca hrani žličicom u dječjoj sjedalici.

 Prolaznici su odmah primijetili njegovu neobičnu odjevnu kombinacija, ali i frizuru. Na društvenim mrežama se čak počelo nagađati da se glumac podvrgnuo transplantaciji kose ili da, eventualno, nosi periku ili tupe.

Komentari (31)
  • Ajde Mickey Rourke u devet i pol tjedana sa Kim Basinger, ali Axl Rose u kojem je on svemiru bil simbol nečega seksualnog aj bok

    11. 12. 2018,   17:21
  • Bakice izgledaju bolje od njih.....

    11. 12. 2018,   18:04
  • Evo, baš sa 52 godine zgledim kak i s 20 let, pa kaj su ti delali da zglede tak stari posle 30 let ? Dobro ovog M. R. su malo čmele spikale morti je to zato.

    11. 12. 2018,   18:13