Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nekada i sada: 'Sulejman' je bio prava 'faca' u diskotekama

None Foto: 24sata 3

NEPREPOZNATLJIVI SULEJMAN Prije nego što se proslavio kao glumac, Halit Ergenç je u trikou i tajicama na nastupima pratio tursku pop kraljicu Ajdu Pekkan

Ničega se nisam sramio. Cilj mi je bio pošto-poto se probiti na tursku scenu pa sam počeo plesati. Zabavljao sam se, a i zarada je bila odlična, kaže Halit Ergenç (43).

Zvijezda povijesne serije “Sulejman Veličanstveni” danas se smije fotografijama na kojima mu bujna kosa vijori ispred ventilatora, a svjetlucave kostime, kaže, ne bi više odjenuo ni u ludilu. Turski glumac je krajem 80-ih i početkom 90-ih plesao za pop zvijezde Ajdu Pekkan i Leman Sam, a bio im je i prateći vokal. Upravo mu je to pjevačko iskustvo bilo poticaj da skupi hrabrost, ode u New York i postane glumac u mjuziklima.

- Roditelji nisu bili sretni jer sam radio samo noću i plesao u diskotekama, ali znali su da sam tvrdoglav i da neću odustati od svojih snova - rekao je Halit.

Danas pleše samo iz gušta na zabavama i vjenčanjima, a zapjeva kad god može. Kad je prošle godine na ljetovanju čuo karaoke, popeo se na pozornicu i izveo “My Way” omiljenog Franka Sinatre.

Komentari (39)
  • groznica osmanlijske večeri

    24. 1. 2014,   19:11
  • Jebeš čovjeka koji nema svoju prošlost, bravo Halit

    24. 1. 2014,   20:20
  • Sulejman :"Ničega se nisam sramio"..Zašto i bi svatko u životu tko je imao svoju havariju radio časno i pošteno ima da bude ponosan na sebe a ne da se srami !!!

    24. 1. 2014,   18:58