Obavijesti

Show

Komentari 32

Jedne odustale, druge očarale: 'Imam vozačku za traktor...'

Jedne odustale, druge očarale: 'Imam vozačku za traktor...'
4

Za mene konkurencija ne postoji. Nijedna ne zna kuhat kao ja, nijedna ne zna pričat kao ja. Ja sam genije za njih, rekla je Rasema koja je uvjerena u kvalitetu svoje krumpiruše, jer su kako kaže, za njom svi ludi.

VIDEO

Farmer iz Drniša, Marko Skelin (61), pripremao se za dolazak tri odabranice - Milu Begić (66), Kseniju Munitić (52) i Rasemu Vladetić (63). Uzbuđeni Marko radio je trbušnjake i vježbao je iščekujući djevojke. 

- Ko da mi je 20 godina, a ne 60. Dolaze mi tri žene, Tko ne bi bio veseo, to ti je ko da dobiješ na lotu - rekao je Marko kojem je najveća muka peglanje. Naime, jednom kad je peglao skoro mu se zapalila košulja. 

- Ako smo zainteresirane za Marka trebamo se boriti. Mislim da sve imamo nešto što je posebno - pričale su Ksenija i Mila. Mila dolazi iz Brdovca. Voli kopati vrt, raditi zimnicu, a u slobodno vrijeme piše pjesme makar planira napisati i roman. Najveći problem predstavlja joj usamljenost s obzirom na to da je proteklih 27 godina sama. 

- Od samih početaka Domovinskog rata sam sama. Podignula sam djecu sama. Osjećam se jako usamljeno. Nedavno sam shvatila da imam još nešto života sa sobom. Marko mi se čini kao osoba na koju se može računati. Možda imamo nešto više od prijateljskog odnosa... zajednički život - ispričala je Mila koja je sa Ksenijom kritizirala koliko je Rasema ponijela odjeće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve svoje stvari je donijela kod tebe. Odlučila se skroz preseliti - komentirala je Ksenija 

Ipak, Rasema Vladetić je uvjerena u to kako joj djevojke nisu konkurencija. 

- Za mene konkurencija ne postoji. Nijedna ne zna kuhat kao ja, nijedna ne zna pričat kao ja. Ja sam genije za njih - rekla je Rasema koja je uvjerena u kvalitetu svoje krumpiruše, jer su kako kaže, za njom svi ludi. Rasema je bila dva puta u braku. Iz prvog braka ima dvoje djece, a drugi brak sklopila je pred rat. 

- Pristala sam sve samo da mi djeca budu dobro. Sin i kćer žive u Njemačkoj - objasnila je Rasema. 

I dok se Marko pripremao vježbanjem, Dragan Ljiljak (35) za svoje je dame preuredio kuhinju i kupaonu, a prvi put je napravio kolač. Cure su upoznale i Draganova oca, a Monika je iskoristila trenutak da Draganu kaže kako lijepo miriše.

- Fino mirišeš! - šapnula mu je Monika.

- Ma to ti je od krava! - rekao joj je Dragan u šali, no Monika se nije dala smesti. Mira se oduševila traktorom te otkrila da je položila i vozački ispit za isti.

- Moraš prvo kod mene položiti vožnju - rekao joj je Dragan.

- Imam malo tremu. Treba sa tri cure izdržat. Mislim da će biti super. Bit će dobra zabava - rekao je Dragan. Njegova 'zlatna djevojka' Monika Benković (27) najvećom konkurencijom smatra Rebeccu Schauer. 

- Kad sam bila mlada dečko mi je poginuo. To me je potreslo, nikad se nisam od tog oporavila - izjavila je Monika koja se od odlaska na farmu najviše boji krava jer nikad izbliza nije vidjela kravu. Za razliku od Monike, Rebecca Shauer (25) treći se put prijavila za 'Ljubav je na selu'. 

- Ovo doživljavam kao treću sreću. Dragan je donekle blizu mojih godina, činio mi se jako simpatičan. Mislim da ću bit bolja od njih dvije jer imam više iskustva - objasnila je Rebecca. Najstarija natjecateljica koja se bori za Draganovo srce je Mira Đurđević (41). Mira živi u Slavonskom Brodu, ovisna je o biciklu te radi u Udruzi invalida. 

- U vezama sam trpjela nasilje. No, ima nade za dalje. Treba iskoristiti život jer je samo jedan - rekla je iskreno Mira. 

Marijana je prenijela Borisu Kolesariću (27) loše vijesti, a to je da se Valerija Lisica (20) razboljela, a druga, Tajana Mužinić (20) odustala. Na farmu su došle 'zlatna djevojka' Ana Paula Bogdanović (19) i 'rezerva' Leonida Mišković (25). Samouvjerena Ana Paula, koja je po struci kozmetičarka, uvjerena je kako će pobijediti. 

- Što se tiče konkurencije... mislim da na toj farmi nema konkurencije - izjavila je Ana Paula. I dok se Karlovčanka u slobodno vrijeme voli uređivati, njezina kolegica Leonida njezina je suprotnost. 

- Bavim se nogometom i nogomet je moj život. Prije sam radila u pilani na velikim noževima. Volim više muške nego ženske poslove - objasnila je Leonida za koju Boris smatra kako neće imati problema sa snalaženjem na farmi.  

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu