Obavijesti

Show

Komentari 17

Neki svoje loše fotke brišu, a neki im se smiju skupa s nama

Neki svoje loše fotke brišu, a neki im se smiju skupa s nama
1

Brand je fotografirao svoju tadašnju suprugu Katy Perry bez šminke, ali je objavu brzo obrisao jer se ona naljutila. Beyonce je zabranila fotografima da je snimaju na turneji zbog sramotne fotke

VIDEO

Prije nego podijelimo fotografiju koju može vidjeti cijeli svijet, obično pokušamo odabrati onu na kojoj smo najbolje ispali pa je često još dodatno obrađujemo filterima. Barbara Kolar je odlučila biti drugačija od drugih pa je objavila kompilaciju loših 'fotki' s mora.

Ipak, druge zvijezde nisu bile toliko hrabre. One su objavile sramotne fotografije pa požalile i obrisale ih.

Rusell Brand

Komičar je fotografirao svoju tadašnju suprugu Katy Perry bez šminke. Brand je fotku brzo obrisao jer je Katy bila ljuta na njega.

Beyonce

Pjevačica je poludjela zbog fotografija na kojima radi grimase te zabranila da je itko snima na turneji.  Naljutila se jer su je američki portali ismijali i napravili šaljive plakate na račun njezina robusnog izgleda.

Nina Badrić

Badrić se suočila s drugačijim problemom. Naime, ona je fotkala trudnički trbuščić svoje dobre prijateljice Sandre Meljničenko, ali se ubrzo predomislila i obrisala objavu.

Ellie Goulding

foto: Instagram

Ellie Goulding (30) je morala izbrisati zajedničku fotku s Katy Perry zbog svoje prijateljice Taylor Swift. Naime, Taylor i Katy već su dugo neprijateljice.

Jennifer Lopez

Nakon prekida s Drakeom počelo se šuškati kako se latino ljepotica viđa s Alexom Rodriguezom. Ona je to potvrdila zajedničkom fotkom s bejzbolašem koju je, čini se, objavila slučajno jer je ista ubrzo nestala s društvene mreže.

Selena Gomez

 

foto: Instagram

Atraktivnom fotografijom u gaćicama pohvalila se Selena Gomez (24), ali se ubrzo predomislila i uklonila je.

Justin Bieber

 

foto: Instagram

Justin Bieber (23) pokazao je svoju pozadinu na Instagramu, a nije poznato je li fotku obrisao sam ili ju je uklonila društvena mreža.

Marija Šerifović

Srpska pjevačica objavila je 'fotku' s plaže. Marija Šerifović (32) pozirala je u toplesu, a to se nije sviđalo njezinim pratiteljima. Ismijali su je, a ona je objavu obrisala.

Kendall Jenner

 

foto: Instagram

Kendall Jenner (21) je pozirala u majici s natpisom: 'Nemam grudi'. Manekenku su fanovi izvrijeđali, a ona je odlučila ukloniti 'fotku.

Kim Kardashian

Starleta je odlučila reagirati na tragediju koja se dogodila u Manchesteru pa je objavila fotku na kojoj uživa u koncertu Kanyea Westa sa svojom polusestrom Kendall. Obožavatelji su bili bijesni te je optužili da je tragični događaj iskoristila kako bi promovirala sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin