Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nekoć je u Big Brotheru žario s Rinom: Mrkvica dobio kćerkicu

None Foto: Pixsell/Privatni album 17

Mitrović je postao poznat široj javnosti prije 11 godina nakon domaćeg izdanja 'Big Brothera' koji se snimao na Tajlandu. Iako je iz kuće izašao nakon 98. dana, gledatelji i dalje pamte 'vruće' scene s Rinom

Bivši natjecatelj Big Brothera iz 2008., Ivan Mitrović Mrkvica (33) postao je otac krajem prosinca 2018. godine. Djevojčica Mari rodila se u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a ponosan tata objavljivao je slatke 'muke' na društvenoj mreži. 

- Osjećam se divno, uzbuđeno, super - komentirao je atletičar i maneken. Dodao je kako ime 'Mari' znači istina. 

Foto: Privatni albumI

- Na početku 2018. znao sam da će ova godina biti jako posebna po nečemu, ali nisam znao po čemu. Svakako je posebno - komentirao je Mitrović, a nekoliko dana poslije objavio i da je 'pala' kupnja prvih pelena za bebu. Ivan nije otkrio majku svoje kćeri. 

Foto: Privatni albumI

Mitrović je postao poznat široj javnosti prije 11 godina nakon domaćeg izdanja 'Big Brothera' koji se snimao na Tajlandu.

POGLEDAJTE VIDEO (Gdje su i što danas rade bivši stanari Big Brother kuće?):

Iako je iz kuće izašao nakon 98. dana, gledatelji i dalje pamte vruću scenu seksa s Rinom Dehni (33) u jacuzziju.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Zbog sudjelovanja u showu, kako kaže, nikada nije žalio. Izjavio je kako mu je reality show u Bangkoku ostao u jako lijepom sjećanju.

Rina se nerijetko pojavljivala u javnost te je još jednom ušla u 'Big Brother' kuću, a Mitrović je u međuvremenu drastično promijenio izgled - pustio kosu i bradu te postao trener atletike i kondicijske pripreme u AK Dinamo Zrinjevac. 

 

OTKRIVENE FOTOGRAFIJE KUĆE MEGHAN I HARRYJA: Seoska koliba vrijedna 5,2 milijuna funti u kojoj ugošćuju slavne prijatelje

Komentari (17)
  • legenda kaže da je Mrkvica izvrsni trener atletike.

    9. 1. 2019,   12:10
  • Kak je dobio kcer a ima decka..posvojili?😄

    9. 1. 2019,   12:34
  • ribana mrkva i med mljac

    9. 1. 2019,   13:23