Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nema depresije: Jim Carrey je progovorio o novoj komediji

None Foto: Adria.ign.com

Premda mu zadnjih nekoliko godina nisu bile najsretnije u životu, glumac Jim Carrey ipak se uspio osoviti na noge te vratiti onome što čini najbolje - komediji

Jim Carrey se prihvatio produciranja 'I'm Dying Up Here', nove TV serije koja se bavi stand-up scenom u Los Angelesu 70-ih godina.

Tijekom nedavno održane TCA-ove presice, Carrey je objasnio što možemo očekivati od projekta koji će nas dovesti na Sunset Strip u doba kada su legende komedije kao što su George Carlin, Steve Martin, Dave Letterman, Jay Leno i Robin Williams tek kretali graditi svoje karijere.

- Tek smo stavili 60-e iza nas. Tek smo stavili Vijetnam i Nixona iza nas. To je bilo vrlo napeto vrijeme, no izrodilo je jedan novi stav, novu želju da se izrazite i kažete te nepopularne stvari i istine. I to je promijenilo komediju - objasnio je slavni filmaš svoje viđenje američke stand-up komedije 70-ih.

Carrey je također otkrio kako je već godinama htio sudjelovati na jednom ovakvom projektu te je čak pokušao izdati knjigu Williama Knoedelsedera iz 2010. na kojoj je 'I'm Dying Up Here' bazirana.

Legendarni glumac je otkrio i neka svoja druga razmišljanja o 'zlatnom razdoblju američke stand-up komedije' i svojoj seriji, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Tema: FILM

Komentari (7)
  • Malo se ubucio

    13. 1. 2017,   12:05
  • iza najvećeg osmjeha krije se uvijek najveća tuga

    16. 1. 2017,   14:12
  • zašto je većina komičara teško depresivna??????

    12. 1. 2017,   16:40