Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nema diskusije: Jack je morao umrijeti da bi Rose preživjela

None Foto: Adria.ign.com

Teorija Mythbustersa je kako je Jack mogao preživjeti svoju smrtonosnu ledenu kupku i da je mogao izbjeći pothlađivanje mozga. No izgleda da to nije tako

Legendarni redatelj koji je u nekoliko navrata obarao rekorde box officea, James Cameron, ne vjeruje da je Jack (Leonardo DiCaprio) ikako mogao preživjeti Titanic.

U intervjuu kojeg je dao, Cameron je objasnio kako scenarij nije dozvoljavao ništa drugo nego da se Jack žrtvuje za Rose (Kate Winslet).

Slavni filmaš je zatim opovrgnuo teoriju Mythbustersa koji su objasnili kako je Jack mogao preživjeti svoju ledenu kupku rekavši kako Jack nije mogao izbjeći hipotermiju mozga izazvanu plivanjem u ledenom moru.

U vezanim vijestima Cameron je nedavno otkrio i kada Avatar 2 napokon kreće sa snimanjem (o čemu smo u nekoliko navrata pisali), a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Tema: FILM

Komentari (35)
  • e da je glumil Bruce Willis , svi bi preživeli

    2. 2. 2017,   12:48
  • pitali su jednog čoveka nakon brodoloma , kak to da se on jedini spasil , a on im je odgovoril .... A znate kak je to , televizori , bela tehnika, razne vrednosti ....stvarno ni bilo više mesta

    2. 2. 2017,   13:09
  • Bilo kako bilo, uvijek mi muškarci na*ebemo, žrtvujemo se za žene...itd... a kao ravnopravni smo... b.a.b.e. ovo ono

    2. 2. 2017,   12:44