Obavijesti

Show

Nema više uhođenja: Severina je zaključala Instagram profil

Nema više uhođenja: Severina je zaključala Instagram profil
8

Severinin bivši partner Milan protivio se javnom objavljivanju fotografija njihovog sina Aleksandra (6). Bivši par se tuži i dalje te se navodno svađaju na svakom ročištu...

VIDEO

Severina Kojić (46), jedna od najaktivnijih domaćih zvijezda na društvenim mrežama, zatvorila je profil na Instagramu. S obzirom na to da je Splićanka dosad često objavljivala privatne fotografije, mnoge je začudio ovaj njezin potez.

Nije poznato što je pjevačicu nagnalo na ovu vrstu 'privatnosti'. Fotografije su i dalje dostupne za njezinih 777 tisuća pratitelja, a oni koji to tek žele postati morat će pričekati Severinino odobrenje.

Severina je nedavno pokazala zavidnu liniju u bikiniju i pozirala uz znatno mlađeg supruga Igora Kojića (30). Igora prati 42 tisuća pratitelja, a njegov profil je također privatan.

Gospođa Kojić često koristi društvene mreže kako bi promovirala pjesme i nastupe. Na Instagramu je napisala 'Unaprijed gotovo', a to je naziv njezine nove pjesme, dueta s Petrom Grašom.

Pjevačica je dosada rado objavljivala fotografije iz poslovnog, ali i privatnog života pa je zbog toga imala i problema s bivšim partnerom, srpskim milijarderom Milanom Popovićem.

Milan se protivio javnom objavljivanju fotografija njihovog sina Aleksandra (6). Bivši par se tuži i dalje te se navodno svađaju na svakom ročištu. Bore se za skrbništvo nad maloljetnim Aleksandrom. Možda se u tome krije misterij zaključavanja njenog profila.

VIDI OVO: Poznati reper XXXTentacion ipak nije mrtav?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...