Obavijesti

Show

Komentari 90

Nemešova majka je bjesnjela, a Marijanin suprug je tugovao

Nemešova majka je bjesnjela, a Marijanin suprug je tugovao
1

SEKS U BB KUĆI Supružnici Nemešević su ljubavnu priču počeli 2011. u Big Brother kući na beogradskom Košutnjaku pred gledateljstvom iz cijele regije

VIDEO


Šuška se kako se Big Brother par, Marijana i Nikola, razvode. Glazbenik je zadnju fotografiju s dragom objavio na svom profilu na društvenoj mreži krajem kolovoza 2016. Na njoj uživaju na plaži u Novigradu, gradu u kojem su se i vjenčali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:28

- Ne, ne, molim vas, ne želim ništa komentirati o tome. Na radnom sam mjestu - rekla nam je Kninjanka kad smo je priupitali o braku. Njihovi bliski prijatelji znaju da već dugo nisu dobri odnosi između supružnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nemeš u Istri bez Marijane

Iako je Nemeš nedavno bio u Novigradu, Poreču i Puli s bendom, navodno se nije našao sa suprugom. Marijana se u međuvremenu povukla i s društvenih mreža. 

S bivšim je suprugom Ivanom Čvrljkom u komunikaciji zbog njihove kćeri Korine (8). Pomorac joj nikad nije oprostio seks skandal koji mu je priredila pred kamerama. 

Seks ‘pao’ već nakon 10 dana

Supružnici Nemešević su ljubavnu priču počeli 2011. u Big Brother kući na beogradskom Košutnjaku pred gledateljstvom iz cijele regije. Vrckava Marijana je pod utjecajem alkohola plesala pred Nemešom, koji nije ostao imun na atraktivnu Dalmatinku. Iako je ona tad bila u kraćem braku s pomorcem Čvrljkom, nakon učestalih pipkanja i flerta seks s Beograđaninom je 'pao' već nakon 10 dana. 

Seksali su se u krevetu, tik pored drugih stanara, skrivajući se ispod pokrivača. Jednom su se odvažili i na seks pod tušem. Za to vrijeme su njihove obitelji 'izgarale' od boli. Nemešova majka Nada bila je na rubu živčanog sloma jer nije mogla kontrolirati situaciju. Tvrdila je da se njoj i suprugu život preko noći pretvorio u pakao.

- Marijana je očajna domaćica koja može popiti bazen alkohola - rekla je gospođa Nemešević. Poslala je produkciji i SMS. U njemu je napisala kako želi da što prije izbace njezina sina iz showa. Marijanin tadašnji suprug sve je saznao dok je bio na brodu u Škotskoj.

- Jadan sam i izdan, vlastita me žena izdala - rekao je pomorac. Iako je na sve burno reagirao i Marijanin otac, branitelj Ivo Kovačević, koji se kćeri odricao preko medija, sve joj je oprostio nakon što je iz reality showa izašla bogatija za 104.700 eura. 

- Ne opravdavam njezine postupke. Ipak, ona je moja kći i malo sam preburno reagirao - rekao je Kovačević. 

Kratka veza s manekenom

Iako su Marijana i Nikola u međuvremenu prekinuli dva puta, te je ona 2015. imala kratku romansu s deset godina mlađim manekenom Dinom Šušnjićem, par je lani stao pred matičara. 

- Ma to s manekenkom je bila zezancija - rekla je Šibenčanka. Iako je tvrdila kako je Nikola ljubav njezinog života, izgleda da nije tako.

Filmska ljubav u realityju: Marijana je supruga varala s Nemešom u Big Brotheru. Par se nakon showa svađao i mirio nekoliko puta

Skromno vješanje u Istri na koje su pozvali tek dvadesetak gostiju

Mladenci su na najvažniji dan u njihovim životima bili opušteni, pa su se ujutro prošetali gradom i pili kavu. Marijani i Nemešu nitko od obitelji nije došao na skromnu svadbu u Novigradu u Istri. Dvadesetak gostiju moralo se odjenuti u bijelo, a par je cijelo vrijeme pokušavao izbjeći fotografe. Marijanu je u stopu pratila kći Korina, koja je s vremenom zavoljela mamina partnera. Nemeš je zbog ljubavi dugo živio na dvije adrese, zagrebačkoj i beogradskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'