Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nemoguća misija za Cruisea: Platiti račun za curry koji je jeo

None Foto: Pixsell 3

S grupicom prijatelja bio je u jednom indijskom restoranu. Problem je nastao kad je račun od 2100 kuna htio platiti svojom American Express karticom koju ne primaju

Glavnom sponzoru scijentološke crkve u utorak se jeo curry u Engleskoj. Svratio je u restoran Veer Dhara na tržnici u St. Albansu jer je čuo da tamo rade najbolji curry. Došao je s grupicom prijatelja. Nisu imali nikakve posebne zahtjeve, samo su jeli i pričali. 

Problem je nastao kad je račun od 2100 kuna Tom Cruise (50) htio platiti svojom American Express karticom koju u restoranu ne primaju. Uz to, nije imao ni funte, već samo dolare. Toma je bilo toliko sram da je bio crven kao rak. 

- Račun je platila jedna od djevojaka koja je bila u njegovu društvu. Ostavili su veliku napojnicu. Da nisu mogli platiti, počastili bismo ih - kaže voditelj restorana Darshit Hora. 

Cruise je bio jako gladan pa je predjelo i glavno jelo jeo istovremeno, kaže Hora. Najfinije mu je bilo jako začinjeno jelo od piletine, tikka masala. Pio je mineralnu vodu. 

Komentari (16)
  • Pojeo piletinu, popio mineralnu, zaboravili ste izvjestiti šta je nakon toga po.rao, piletinu ili go.no.

    24. 8. 2012,   11:32
  • A jadnićak, hvala novinarima na iscrpnom objašnjenu što je pojeo i popio sad mi je lakše ... Dobar tek!

    24. 8. 2012,   12:50
  • siromah, ima samo jednu karticu...pa on ne može biti ni prosječni hrvat...koliko banaka toliko kartica...pa koja prodje

    24. 8. 2012,   12:33