Obavijesti

Show

Komentari 64

Neno je u panici: Izgubio sam posao, tko će me zaposliti?

Neno je u panici: Izgubio sam posao, tko će me zaposliti?
1

Riječkog voditelja uhvatila je panika kad je shvatio da ga Veliki Brat neće pustiti iz kuće prve večeri, iako se tako dogovorio. Strahuje i za buduće angažmane pošto je bio u Big Brotheru

VIDEO

Ostao sam u izolaciji i nisam mogao otići odraditi dogovoreni posao, rekao je Neno Pavinčić (38), koji je kuću napustio jučer. Dodaje da je sad u strahu za buduće angažmane. Njegova zaručnica, sopranistica Antonella Malis (43), nije gledala kako se njezin dragi snašao u izolaciji među atraktivnim mladim djevojkama jer je, kaže, nastupala na koncertima.

- Poznanici i prijatelji pratili su moj život pred 50 kamera pa su joj javili da sam prestrašen, ali i da ću se uskoro vratiti doma - rekao je Neno. Televizijski voditelj se pripremio na jednodnevni boravak u kući, ali ipak je ostao 48 sati. Njegov tajni zadatak bio je nagovoriti ukućane da ga izbace na početku showa, ali iz izolacije je ipak izašla body builderica Tamara Posavčić (25).

- Glasao sam za Tamaru jer sam bio uvjeren da za nju nitko neće glasati. Nije mi palo na pamet da bi ona mogla ispasti već na početku. Dva puta sam pokušao izbaciti sebe, ali Big Brother mi nije dao da tako glasam - rekao je voditelj. Dodao je da su mu se u mislima vrzmale teorije zavjere koje mu je Veliki Brat pripremio i da je bio spreman pobjeći iz kuće u zagrebačkoj Dubravi.

Dok je razmišljao kako bi to učinio saznao je da je ispunio zadatak koji je dobio od Velikog Brata i da može izaći iz kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dopali su mi se sustanari jer sam sa svakim našao temu za razgovor. Još je prerano da izdvojim favorita za pobjedu jer se još svi trude prikazati u najboljem svjetlu - kaže Pavinčić. Voditelj je prije godinu i pol radio na HDZ-ovim skupovima. Družio se s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović na Saboru Mladeži HDZ-a i Saboru HDZ-a, na kojemu je bio suvoditelj uz legendarnog Olivera Mlakara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'