Obavijesti

Show

Komentari 3

Neno Pavinčić: Na farmi sam smršavio od gladi

Neno Pavinčić: Na farmi sam smršavio od gladi
5

Neno priznaje da ga je Dvina pošteno “rasturila”. Smatra je najvećom spletkarošicom. Kad je izašao, dočekala ga je djevojka, Antonela Malis

VIDEO

Dvina ima brze ruke poput munje. Rasturila me u ringu, rekao nam je Neno Pavinčić dan nakon što je napustio farmu. Najviše će mu nedostajati zečica o kojoj se brinuo.
Kad je izašao, dočekala ga je djevojka, operna pjevačica Antonela Malis. U hotelu je primijetila koliko je smršavio.
- Djevojka je čak i osjetila da sam smršavio, ali neću reći kako je to saznala - kaže Neno sa smiješkom na licu. U vezi su bili mjesec dana prije nego što je ušao u show. Kako je za njega to dugo razdoblje, jedan od razloga ulaska u “Farmu” bio je i odmor od djevojke.
- I pet minuta može biti duga veza, a kamoli mjesec dana - dodaje Neno, koji je bio u šoku kada ga je nakon dva mjeseca jaja, griza i malo kruha u hotelu dočekao obilati doručak.
Bivšem RTL-ovu voditelju kviza “Veto” favorit za pobjedu je pas Lisa jer je svi obožavaju. Kako kaže, nije mu žao što nije osvojio pola milijuna kuna, a da je, kupio bi djevojci dvije bunde. O slavi ne razmišlja jer mu je farma donijela samo krpelje i osip.

RAFO I ALEN SE NE BOJE RINGA I NIKAD NE UČE
Gazda Rafo “farmere” je “počastio” narodnim poslovicama.
“Svaka je kvočka na svom gnijezdu jaka”, pročitao je Rafo, a Ivana je prva dala komentar.
- Čim su neki došli na farmu, prihvatili su se posla u kojem su najjači. Ja sam, recimo, najjača u pjevanju, ali to nije bitno. Recimo, neki su se odmah prihvatili kuhanja - pojasnila je preneseno značenje poslovice aludirajući na Josipu Pavičić. Rafo je nastavio: “Čuvaj se tihe vode i psa koji šuti”, a Dvina je to usporedila s kujom Lisom.
- Takva je i Lisa, šuti, a onda trči za kokošima - smatra Dvina.
Čini se da se Rafo i Alen jedini ne boje ringa jer posljednja dva petka nisu ništa učili nego su igrali nogomet. Rafo je komentirao da je Alen za njega pravi pobjednik, a Alen upravo njega isto tako vidi.
- Sve sam se nadao, ali da ću biti prvi i posljednji gazda, nisam - našalio se Alen kad mu je Jelena rekla da će ga staviti za gazdu.

VIKALI I MAHALI PILOTU AVIONA
Nakon ispadanja Nene, preostali “farmeri” Ivana, Dvina, Jelena, Alen i Rafo jutro su proveli u kući. Djevojke su kuhale, a dečki popravljali po kući. Odjednom su čuli avion. Popeli su se na ormarić i kroz prozor iskočili u dvorište.
- Ma, je l’ to avion? - upitala je Ivana i skočila za ostalima. Svi su trčali i vrištali te mahali pilotu baš kao da su ostavljeni na pustom otoku u seriji “Izgubljeni”. Popeli su se i na stara kola u sredini dvorišta te vrištali i mahali pilotu.
- Vidi kako leti - vikala je oduševljeno Dvina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba