Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neočekivano: I naši su 2Cellos bili na ovim Olimpijskim igrama

None Foto: 24sata.hr 2

Ženski slovački duo u sinkroniziranom plivanju, Jana Labáthová i Nada Daabousová, za svoj su olimpijski nastup koristile su izvedbu 2cellos hita 'Trooper Overture', grupe Iron Maiden

Ovih dana i posebno noći, Hrvatska plače i navija uz nastupe sportaša na Olimpijskim igrama u Brazilu. Međutim, manje je poznato da su tamo i neki hrvatski glazbenici. I to 2Cellos.

Naime, ženski slovački duo u sinkroniziranom plivanju, Jana Labáthová i Nada Daabousová, za svoj su olimpijski nastup koristile njihovu izvedbu hita 'Trooper Overture', grupe Iron Maiden. Aranžman kojim su Luka Šulić i Stjepan Hauser odali počast legendarnim Maidenima pohvalio je i sam bend na svom Twitter-u i službenom Facebook-u, a obrada na Youtube-u ima gotovo 20 milijuna pregleda.

Foto: 24sata.hr

Zanimljivi mash up Maidena i Rossinijeve 'William Tell Overture' u aranžmanu 2Cellosa, osim njihovoj brojnoj publici, svidjela se dakle i olimpijkama iz Slovačke. Budući da cijeli svijet prati natjecanja na Olimpijskim igrama ovo je, uz naše sportske uspjehe, još jedna interesantna promocija Hrvatske u svijetu.

Tema: Muzika

Komentari (10)
  • A di mu je Rozga , čuva trudnoću

    20. 8. 2016,   09:03
  • Boli njih kita

    20. 8. 2016,   12:02
  • a di im je Elton

    20. 8. 2016,   10:15