Obavijesti

Show

Komentari 13

Nepoznato o Charlesu: Bio je zaljubljen u Barbru Streisand

Nepoznato o Charlesu: Bio je zaljubljen u Barbru Streisand
7

Od lošeg odnosa s roditeljima, ljubavnog trokuta s Dianom i Camillom pa sve do romanse s američkom pjevačicom i glumicom, princ od Walesa sve ovo ipak nije uspio sakriti od javnosti...

VIDEO

Charles Philip Arthur George (70) rođen je 14. studenog 1948., kao najstarije dijete Elizabete II. (92) i princa Filipa (97). Za razliku od ostatka kraljevske obitelji, princ od Walesa oduvijek je bio rezerviran, a detalji o njegovom životu nisu previše poznati,

Tek je nedavno izašlo na vidjelo da je princ Charles imao vrlo kompliciran odnos s ocem. Prvih nekoliko godina Charlesovog života, njegov otac, princ Filip nije mnogo sudjelovao u njegovom odgoju jer je u to vrijeme služio u kraljevskoj mornarici.

Charlesov 70. rođendan: Nakon 4 mjeseca mali princ u javnosti
Charlesov 70. rođendan: Nakon 4 mjeseca mali princ u javnosti

Kad se napokon vratio u Veliku Britaniju, izgleda da otac i Charles nisu imali prisan odnos. Kako navodi Fame10, Filip je navodno zlostavljao Charlesa koji je po njegovom mišljenju bio razmaženo i 'najosjetljivije' dijete u obitelji. Naime, bojao se da njegov sin neće dovoljno očvrsnuti, ali je njegov strogi odgoj rezultirao suprotnim efektom i zahlađenjem odnosa. 

Mono Print

Niti s majkom, kraljicom Elizabetom II., Charles nije bio mnogo prisniji. Imali su 'hladan' odnos, nimalo karakterističan za odnos majke i sina. Kraljica nije mu bila privržena, a Charles ju je jednom prilikom opisao kao vrlo 'izoliranu' i zatvorenu osobu. Prisniji odnos imao je sa svojom bakom, kraljicom Elizabetom. Provodili su mnogo vremena zajedno, a baka ga je navodno zainteresirala za umjetnost i glazbu, nešto što njegovi roditelji i nisu previše cijenili. 

S obzirom na to da je bio dio kraljevske obitelji, nekoliko godina proveo je u britanskom internatu u Cheamu. Tamo su ga vršnjaci navodno zlostavljali, što je na mladom Charlesu ostavilo posljedice. Rugali su mu se, nazivali ga pogrdnim imenima i potpuno ga isključili iz društva. Charles se zbog toga osjećao loše, ali nikad to nije pokazivao. 

PRINCE CHARLES AND LADY DIANA SPENCER ENGAGEMENT

S Dianom Spencer, kasnije princezom od Walesa zaručio se 24. veljače 1981., iako je bio zaljubljen u Camillu (71), vojvotkinju od Cornwalla. U svojoj biografiji ona je lani otkrila sve o aferi s Charlesom i odnosu prije te nakon njegovog braka s Dianom. Kako navodi u biografiji, Camilla nije bila 'materijal za suprugu', kako zbog svog porijekla, tako i zbog toga što u to vrijeme više nije bila nevina. 

Osim toga, Camilla je otkrila i to da ju je Charles nagovarao da se ne uda za Andrewa Parkera Bowlesa (78), a prije vjenčanja s Dianom navodno je i plakao. Naime, njihov brak nikad nije bio savršen, a u jednom od svojih posljednjih televizijskih intervjua, Diana je rekla da ih je u braku 'bilo previše', misleći pritom na nju, Charlesa i Camillu. 

Armistice Service at Westminster Abbey in Westminster

Iako to nikad nije potvrdio, prince Charles prije Diane i Camille imao je mnogo avantura i ljubavnih afera. Jedna od zanimljivijih je romansa s pjevačicom i glumicom Barbrom Streisand (76). Detalji o njihovoj ljubavi objavljeni su u knjizi iz 2016., autora Christophera Andersona. Tamo piše da je princ Charles u mlađim danima bio 'ludo zaljubljen' u Barbru, a posjećivao ju je i na njezinim snimanjima. Navodno su se nalazili i dok je bio u braku s Dianom, iako to službeno nikad nije potvrđeno. Kad su autora spomenute knjige pitali je li Charles imao aferu s Barbrom, on je odgovorio: 'Da, naravno. Nešto se sigurno događalo između njih dvoje', prenosi Inside Edition. 

Tribeca Film Festival - New York

Tko tu koga kopira? Meghan Markle i Kate William su se na rođendanu princa Charlesa pojavile identične!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...