Obavijesti

Show

Komentari 54

Neprepoznatljivi su: Skupa su izgubili skoro 300 kilograma...

Neprepoznatljivi su: Skupa su izgubili skoro 300 kilograma...
11

U nedjelju u 20h na RTL-u pet finalista borit će se za nagradu od 100 tisuća kuna, a ostali kandidati za utješnu nagradu od 50 tisuća kuna

VIDEO

Treća sezona 'Života na vagi' nikad nije imala teže natjecatelje do sada u showu. U emisiju je ušlo 18 kandidata, a za finale ih je ostalo samo petero. Luka, Alen, Baro, Marijo i Domagoj. Zajedno su skinuli skoro 300 kilograma.

Luka Smoljo (27) u show je ušao sa 151 kilogramom, a izgubio je 59,3 kilograma. Prijavio se jer su mu kilogrami postali težak teret zbog čega se ne može baviti sportom koji toliko voli.

- Želio sam nastaviti trenirati rukomet, ali sam prestao zbog brige i kilograma - rekao je tada te dodao da najviše strahuje za zdravlje te da jednog dana neće moći samostalno hodati zbog težine koju nosi. Sada je zadovoljan svojom težinom i ne bi više htio gubiti kilograme, već samo zategnuti kožu koja mu visi.

Mario Mandić (26) izgubio je 48 kilograma. Došao je sa 165,5, a sada ima 117,4 kilograma. Imao je samo jedan san, postati vatrogasac.

- Moj me višak kilograma koči u mnogočemu i ne mogu se opustiti. Kile su se samo nagomilavale i nisam se snašao u svemu tome i zaboravio sam na sebe - priznao je tada Mario. U zadnjoj emisiji rekao je da više ne želi biti samo vatrogasac, već i fitness trener kako bi pomagao ljudima.

Domagoj Santo (18) imao je 173 kilograma. U kući je izgubio 53 kile i izašao sa 120 kilograma. S debljinom se bori od svoje desete godine, a najveća želja mu je bila položiti vozački ispit i postati vozač kamiona, odnosno izgubiti dovoljno kilograma da može sjesti u auto.

- Razgovarao sam s Barom i mislim da sam otkrio što stvarno želim. Volio bih, kada skinem još kilograma, otići u vojsku - rekao je Domagoj svom bratu kada ga je došao posjetiti u Samobor.

Marijo Barišić (45), osim što je u show došao sa zdravstvenim problemima zbog svojih 150 kilograma, došao je kako bi si promijenio život. U kući je postao 'tata' cijele ekipe i dobio nadimak Baro. Iz kuće je izašao lakši za 50 kilograma te sada ima 100 kila.

- Imam sina s posebnim potrebama i bojim se za njegovu budućnost kada mene ne bude - ispričao je Marijo kada je došao u kuću. U zadnjoj emisiji Baro je zabrinuo mnoge. Naime, liječnici su mu otkrili bolest o kojoj nije htio puno pričati. Zbog toga je psihički potonuo, ali mora napraviti pretrage kako bi se utvrdilo da nije zloćudno.

Alen Abramović (45) prvi je kandidat koji je u showu izgubio više od 70 kilograma. Došao je s 181, a sada ima 108. 

- Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine - otkrio je tada Alen. Cilj mu je bio skinuti toliko kilograma, ali je rekao da mu je sada 'porastao apetit' te da želi pasti ispod 100 kilograma. Također je presretan što će si sada moći kupiti lijepu odjeću koja će mu, za promjenu, napokon pasati.

U nedjelju u 20h na RTL-u pet finalista borit će se za nagradu od 150 tisuća kuna, a ostali kandidati za utješnu nagradu od 50 tisuća kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: Youtuberi zapalili set na regionalnom talent showu Videostar

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'