Obavijesti

Show

Komentari 13

Nered fanove dirnuo objavom: Našli su mi tumor, sve je stalo

Nered fanove dirnuo objavom: Našli su mi tumor, sve je stalo
4

Bivši zagrebački reper sa svojim je pratiteljima na društvenoj mreži podijelio detalje najtežih dana u svom životu. Naime, prije četiri tjedna otkriven mu je tumor na mjehuru

VIDEO

Marko Lasić (37), poznatiji kao Nered, otkrio je da je nedavno operacijom odstranio tumor s mjehura. Kada je čuo za svoju dijagnozu nakon sistematskog pregleda, svijet mu se, kako kaže, zaustavio. 

- Sve je stalo, telefoni, mailovi, potrebe, želje, obveze .. više ničeg nije bilo osim te dijagnoze i praznine. Nevjerica, kako je to moguće, kako ću to objasniti djeci, .. koje su mi šanse, s čim se to borim ako se borim, .. strah, koliko mi je ostalo, kako ću to pobijediti, što je uzrok tome - piše Lasić koji je čak cijela dva tjedna 'živio' s uputnicama na kojima piše da se sumnja da zloćudni tumor. Od trenutka dijagnoze, operacija mu je bila zakazana za dva tjedna. 

- Vjernik sam pa kažem sve u Božje ruke, i probdijem dugu mučnu noć gledajuću u krevetu klince i ženu. Molio sam .. i u sebi lomio stranice svog života kao krede, jednu po jednu. U drugih par dana napravio sam Citologiju urina. U iščekivanju nalaza sjedam za komp i googlam o tumorima mjehura, čitam forume i ostale stvari od kojih mi nije bilo lakše, samo gore i odlučim ne čitati više ništa. Ponovo padam u neki rascjep između nevjerice, tuge i života koji prolazi pokraj mene - opisuje Nered. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bivši reper operiran je 22. ožujka. 

- Bio sam budan, dobio sam epiduralnu u kičmu. Izvadili su tumor! Molio sam da mi ga pokažu i pokazali su mi ga. Nije izgledao kako sam ga zamišljao. Izgledao je kao neka biljka koja raste u moru i ljulja se kako je morske struje nose - piše bivši reper koji sa suprugom Jelenom ima dvoje djece, sina Karla i kći Korinu. 

Business and pleasure! #Takenoko #DineINStyle #Korlat

Posted by Marko Neki Daniels Lasić on 11. veljače 2017

Kada je izlazio iz bolnice, kaže, nije osjetio olakšanje. Ono je tek, naime, došlo kada je dobio histološki nalazi koji je otkrio da se radilo u tumoru niskog malignog potencijala. 

Ovo je iskustvo koje ne želim zaboraviti i praviti se kao da se nije dogodilo. Ovo je iskustvo koje me promijenilo, na bolje, a moje molitve od sada će barem jednom tjedno biti uz one koji se nađu na putu ove podmukle bolesti. Bez obzira na ishod, sve će biti uredu - zaključio je bivši reper koji se, priznaje, osjećao dužnim podijeliti javno detalje jer želi zapamtiti koliko je 'malo potrebno za sreću' te koliko 'smo najveće blago jedni drugima'. 

Neredovi fanovi i prijatelji ostavljali su mu komentare podrške, a mnogi su mu poručili da ih je uspio rasplakati. Posebno je dirnuo one koji su se borili ili se bore s bolestima. 

- Duboko si me dirnuo ovim postom. Znaš ono suza u oku i knedla u grlu. Sličan sam i sama pisala prije godinu dana, sretna sam što si dobro, ostaj tako - napisala mu je jedna od pratiteljica. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama