Obavijesti

Show

Komentari 34

Nered: Supruga i ja smo živjeli u grču i strahu mjesec dana

Nered: Supruga i ja smo živjeli u grču i strahu mjesec dana
2

Bivši reper Nered tvrdi da mu je život spasila liječnica koja ga je na sistematskom pregledu nagovorila da napravi pregled trbušne šupljine ultrazvukom

VIDEO

Nisam imao ni jedan simptom koji bi upućivao na to da sam bolestan. Ništa me nije boljelo, a kamoli da sam pomislio da imam tumor na mjehuru, rekao je Marko Lasić (37).

Bivši reper Nered tvrdi da mu je život spasila liječnica koja ga je na sistematskom pregledu nagovorila da napravi pregled trbušne šupljine ultrazvukom. Nalaz je bio, kako kaže, dramatičan.

- Odmah su mi rekli da nešto nije u redu. Mjesec dana trajala je neizvjesnost dok nisu stigli rezultati. Koliko sam patio ja, toliko je ispaštala i moja supruga Jelena, koja je bila moj najsnažniji oslonac u ovoj životnoj bitki - rekao je Lasić.

Ubrzo su mu liječnici operirali mjehur, a Nered se vratio kući na oporavak nakon što je svega nekoliko dana proveo u bolnici. Snagu su mu davale misli o sinu Karlu (10) i kćeri Korani (2).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Goran Jakuš/Pixsell

- Nasreću, ne moram ići na zračenje niti primati kemoterapiju jer je tumor bio niskog stupnja maligniteta. Život mi je stao kad su mi liječnici rekli da imam tumor. Tad sve obaveze, posao i brige padaju u drugi plan te jedino o čemu razmišljaš su tvoja obitelj i zdravlje - ispričao je bivši reper.

Nered će morati ići na kontrole mjehura svaka tri mjeseca, a odlučio je kako će promijeniti životni stil. To se ponajviše odnosi na prehranu, a odlučio je usporiti i radni tempo.

- Supruzi i meni bilo je najteže praviti se pred našim klincima da je sve uredu. Živjeli smo u grču mjesec dana jer nas je obuzeo strah, a nismo ni znali što nas čeka - kaže Lasić. Zbog svojeg je iskustva savjetovao prijateljima da redovito posjećuju liječnika jer je njemu sistematski pregled na kraju spasio život.

- Da sam čekao samo nekoliko mjeseci, tumor je mogao značajno napredovati i zakomplicirati se, a tad je i najcrniji scenarij izgledan. Ako svake godine dajemo tisuće kuna kako bismo servisirali naše aute, tad je nekoliko stotina kuna, koliko stoji pregled, zaista malen iznos za spas naših života - zaključio je Marko.

Sa Stokom se nisam vidio, ali se čujemo

Neredov dugogodišnji prijatelj i suradnik Marin Ivanović Stoka vratio se s liječenja od ovisnosti o drogi svega nekoliko tjedana prije nego što je Lasić morao otići na operaciju.

Dvojica prijatelja krajem devedesetih nastupali su kao reperski duo Nered i Stoka. Snimili su desetak zajedničkih pjesama, a nakon što je Lasić završio glazbenu karijeru nastavili su se družiti i ostali su bliski.

Stoka je bodrio Nereda posljednjih mjesec dana, kad mu je bilo najteže.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Ljubavi Vlatke Pokos: Razvela se od Dikana, otišla u Kanadu, a sad ljubi devet godina mlađeg
PONOVNO SRETNA

Ljubavi Vlatke Pokos: Razvela se od Dikana, otišla u Kanadu, a sad ljubi devet godina mlađeg

Vlatka je o svojim bivšim ljubavima uvijek bila vrlo iskrena, a neke njezine veze pale su u zaborav...