Obavijesti

Show

Komentari 28

Nesretna Irina: Patila je u vezi s Ronaldom, Cooper ju sramoti

Nesretna Irina: Patila je u vezi s Ronaldom, Cooper ju sramoti
8

Slavni par počeo je izlaziti 2015. godine, a Irina je oduševljenje vezom s popularnim glumcem često pokazivala na društvenim mrežama. On je za nju nakon Christiana Ronalda (34) bio pravo osvježenje

VIDEO

Poznato je kako su ruski model Irina Shayk (33) i Bradley Cooper (44) prekinuli zaruke nakon što je manekenka jučer otišla iz njihovog obiteljskog doma. Mediji su pažnju odmah skrenuli na Lady Gagu (33), a o vezi Bradleya i popularne pjevačice govori se još od emotivnog nastupa na dodjeli Oscara. 

Irina Shayk heads out for a trip Irina Shayk leaves Bradley Cooper

Nesretna s nogometašem

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slavni par počeo je izlaziti 2015. godine, a Irina je oduševljenje vezom s popularnim glumcem često pokazivala na društvenim mrežama. On je za nju nakon Christiana Ronalda (34) bio pravo osvježenje. Tada je već u više navrata izjavila kako joj bila potpuno nezadovoljna u vezi s jednim od najvećih nogometaša današnjice. 

Na ljeto 2015. godine, već nakon četiri mjeseca veze, Bradley je Irinu pitao da li bi htjela da žive zajedno, na što je ona oduševljeno pristala. Par tada više nije skrivao svoju ljubav, a prijatelji su tvrdili kako su stvoreni jedno za drugo. Živjeli su ljubavnu i poslovnu idilu, dok je Cooper sve vrijeme provodio na filmskom setu, Irina je bila jedna od najtraženijih u modnom svijetu. 

Beba i smaragdni zaručnički prsten 

Na društvenim mrežama često su dijelili radosne trenutke, a nakon godinu dana veze Irina je izjavila kako je počela odbijati poslovne ponude kako bi što više vremena provodila vrijeme s dečkom. Tada se činilo kako ozbiljno planiraju zajedničku budućnost, a nakon nebrojenih pojavljivanja na crvenom tepihu, sve je okrunila njena izjava kako se uskoro nada postati majka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Pred kraj 2016. godine par je objavio kako čeka prinovu, a novinari su rusku manekenku snimili kako nosi smaragdni zaručnički prsten, veoma sličan onakvom kojeg je nosila vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (37). 

Nedugo nakon toga, zvijezda Victoria Secreta izjavila je kako ne namjerava trudna pred oltar, a vjenčanje su planirali u kolovozu 2017. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Šuškanja oko povezanosti Coopera i pjevačice Lady Gage počela su već na snimanju filma 'Zvijezda je rođena'. Gaga je glumila pjevačicu u usponu dok joj je Bradley, kao glumačka zvijezda, trebao pomoći u karijeri. 

- Oduvijek sam htjela postati pjevačica, sretna sam što mi u tome pomaže moj prijatelj - tada je izjavila Gaga, a također se zahvalila Bradleyu što joj je omogućio da ostvari svoj san. U to vrijeme snimali su scene ljubljenja, a glasine o vezi demantirali su izjavom kako im nije neugodno, s obzirom na to da su dobri prijatelji. Ruska manekenka tada nije komentirala glasine o preljubu, a i dalje se činilo kako popularni par živi bajku. 

Lady Gaga prekinula sa zaručnikom

Kada su dobili kćer sve se činilo idilično, iako su se skrivali od medija, nekoliko puta su uhvaćeni kako provode opuštene obiteljske trenutke s kćerkicom Leom. Život poznatog glumca potpuno se promijenio, očinstvo ga je omekšalo, a njihovi prijatelji tvrdili su kako je postao novi čovjek. Par je odgodio vjenčanje, a Irina je zaključila kako joj takve formalnosti nisu u prvom planu i to kako joj je obitelj trenutno najvažnija. 

Nakon nepunih godinu dana, mediji su ponovo počeli povezivati Gagu i Coopera. Tada se američka pjevačica na dodjeli glazbene nagrade Grammy pojavila bez zaručničkog prstena, a nije joj trebalo dugo da objavi kako je prekinula sa zaručnikom Christianom Carinom (50). Društvene mreže također su bile pune objava koje govore o njihovoj vezi, a počelo se govoriti kako Irina nije zadovoljna Bradleyevom prisnošću s američkom pjevačicom. 

Nastup nabijen emocijama

Glasine su kulminirale nakon 91. dodjele filmske nagrade Oscar. Dvojac je tijekom ceremonije ustao iz publike i otišao do pozornice gdje su izveli pjesmu 'Shallow' iz filma 'Zvijezda je rođena'. Nastup je bio nabijen emocijama, a između Gage i Bradleyja frcali su strastveni pogledi. Na kraju pjesme gotovo su se poljubili, a cijelo vrijeme bili su zagrljeni. Cooper je na dodjelu došao s Irinom, a nakon samog nastupa manekenka nije bila nimalo iznenađena.

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

Gaga je tada izjavila kako je sve što su gledatelji vidjeli samo proširivanje njihove uloge tj. da su ljubav iz filma htjeli prenijeti na nastup. Demantirala je glasine o njihovoj vezi. 

Britanski Daily Mail doznao je kako se glumac i pjevačica družili nakon završetka dodjele. Iako je Bradley na dodjelu stigao s majkom i djevojkom Irinom, sve vrijeme nakon nastupa posvetio je isključivo Gagi. I tada su se stalno gledali i dodirivali, a Irina je stajala postrani s ljutim izrazom na licu. 

Već sutradan, naveliko se govorilo o njihovoj vezi, a društvene mreže bile su pune objava o novom slavnom paru. Događaj je komentirala i bivša Spajsica, Melanie Brown (44) koja je izjavila kako žali Irinu, te kako je Gagino ponašanje bilo potpuno neprimjereno. 

'Vidjeli ste što mi mi željeli da vidite'

Cooper je također bio gost na Gaginom koncertu u Las Vegasu, a obožavatelji su već tada primijetili njihovu prisnost. 

- Društvene mreže su WC interneta, ali stvarno. Vidjeli ste ono što smo mi željeli da vi vidite. To je ljubavna pjesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj - tada je izjavila pjevačica, pokušavajući demantirati glasine o vezi. 

Hajka se u međuvremenu donekle primirila, a poznati par više nije viđen u javnosti, niti se itko više osvrtao na nastup na dodjeli Oscara.

Irina je glumca napustila 6. lipnja, a iz njihovog doma u Los Angelesu, otišla je u svoj stan. 

- Nisu u dobrim odnosima već nekoliko mjeseci te je ona odlučila kako bi najbolje bilo da se preseli u svoj stan. Čini se kako par neće ostati u vezi - izjavio je izvor blizak paru. 

Irina Shayk je dan nakon toga viđena u šetnji s kćerkicom, a na ruci nije nosila zaručnički prsten. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...