Obavijesti

Show

Komentari 40

Nestašna Victoria udarala je Jovana bičem: 'Voli on igrice'

Nestašna Victoria udarala je Jovana bičem: 'Voli on igrice'
5

Farmeri su odveli kandidatkinje na spojeve, a susret Victorije i Jovana bio je zanimljiv. 'Koga ti zaje*avaš?', derala se Victoria na farmera dok ga je udarala bičem, a potom je rekla kako misli da Jovan voli sado-mazo igrice

VIDEO

Čini se da Jovan Karapandža (31) ima dobar odnos sa svim kandidatkinjama, što je i pokazao jučerašnji poljubac njega i Ružice. Iako on nije komentirao događaj, djevojke nisu prešutjele. 

'Paulina je nametljiva. Živcira me i odbija tako samouvjerena'
'Paulina je nametljiva. Živcira me i odbija tako samouvjerena'

- Ako ona dosad nije našla nikog koga bi 'zažnjarala' i ako je bila tolika potreba, neka ga je 'zažnjarala'. Ako je to njoj milo, ali Jovanu nije bilo - rekla je Victoria. 

- Ne da mu nije sjeo poljubac nego kao da ga je konj poljubio. On je rekao da ne voli da ga se pritišće, a ona cijelo vrijeme u gradu išla je za njim. Mi smo pretpostavile da će ona njemu 'uvaliti žvaku' što se i dogodilo - dodala je Marija, a Ružica se pokajala i rekla da joj to nije trebalo.

Ipak, na red za avanture s Jovanom dolazi i Victoria koja će ga u sljedećoj epizodi udarati bičem.

- Koga ti zaje*avaš? - derala se Victoria na farmera te dodala: 

- Mislim da Jovan voli sado-mazo igrice.

I kod Ljube Bebića (66) se stvari 'zagrijavaju'. S Ljubicom je bio u plićaku, a tada je mu je ona postavila pitanje 'A da se mi malo tu u vodi selfamo?', koje je Ljubo protumačio na svoj način.

- Ona je pala na mene deset tisuća posto - uvjeren je farmer koji je u prethodnoj epizodi objema kandidatkinjama ljubio noge.

Farmeri su dan za odmor proveli na spoju sa svojim kandidatkinjama. Rasema i Ksenija u miru su pile kavu i ostavile sve nesuglasice iza sebe, a potom su se bacile na gatanje. Rasema je Kseniji ispričala svoju verziju njezinu budućnosti. 

Boris je djevojke odveo na jahanje čemu se Ana-Paula jako radovala. Ipak, farmer je promijenio plan i na spoj poveo Leonidu. 

- Ti stoj i gledaj kako mi idemo - rekao je Boris Ani. 

Pokretanje videa...

01:34

DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princ Harry izjavio da dijete nije njegovo? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin