Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nestašna Victoria udarala je Jovana bičem: 'Voli on igrice'

None Foto: RTL 5

Farmeri su odveli kandidatkinje na spojeve, a susret Victorije i Jovana bio je zanimljiv. 'Koga ti zaje*avaš?', derala se Victoria na farmera dok ga je udarala bičem, a potom je rekla kako misli da Jovan voli sado-mazo igrice

Čini se da Jovan Karapandža (31) ima dobar odnos sa svim kandidatkinjama, što je i pokazao jučerašnji poljubac njega i Ružice. Iako on nije komentirao događaj, djevojke nisu prešutjele. 

ŽELI SE UDATI ZA ŽELJKA 'Paulina je nametljiva. Živcira me i odbija tako samouvjerena'

- Ako ona dosad nije našla nikog koga bi 'zažnjarala' i ako je bila tolika potreba, neka ga je 'zažnjarala'. Ako je to njoj milo, ali Jovanu nije bilo - rekla je Victoria. 

Foto: RTL

- Ne da mu nije sjeo poljubac nego kao da ga je konj poljubio. On je rekao da ne voli da ga se pritišće, a ona cijelo vrijeme u gradu išla je za njim. Mi smo pretpostavile da će ona njemu 'uvaliti žvaku' što se i dogodilo - dodala je Marija, a Ružica se pokajala i rekla da joj to nije trebalo.

Foto: RTL

Ipak, na red za avanture s Jovanom dolazi i Victoria koja će ga u sljedećoj epizodi udarati bičem.

- Koga ti zaje*avaš? - derala se Victoria na farmera te dodala: 

- Mislim da Jovan voli sado-mazo igrice.

Foto: RTL

I kod Ljube Bebića (66) se stvari 'zagrijavaju'. S Ljubicom je bio u plićaku, a tada je mu je ona postavila pitanje 'A da se mi malo tu u vodi selfamo?', koje je Ljubo protumačio na svoj način.

- Ona je pala na mene deset tisuća posto - uvjeren je farmer koji je u prethodnoj epizodi objema kandidatkinjama ljubio noge.

Foto: RTL

Farmeri su dan za odmor proveli na spoju sa svojim kandidatkinjama. Rasema i Ksenija u miru su pile kavu i ostavile sve nesuglasice iza sebe, a potom su se bacile na gatanje. Rasema je Kseniji ispričala svoju verziju njezinu budućnosti. 

Boris je djevojke odveo na jahanje čemu se Ana-Paula jako radovala. Ipak, farmer je promijenio plan i na spoj poveo Leonidu. 

- Ti stoj i gledaj kako mi idemo - rekao je Boris Ani. 

DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princ Harry izjavio da dijete nije njegovo? 

Komentari (40)
  • Možda voli, ali ne znam da li voli ono što ti imaš ili si ga odrezao/la 🤔

    27. 2. 2019,   13:24
  • čekajte, jel ga udarala pravim bičem ili je riječ o njenom/njegovom "biču" (koji moguće, nije još uklonjen)

    27. 2. 2019,   13:40
  • na sto neki muski spadaju..Prvo bi joj rekao da smiri duhove jer nismo zajedno ovce pasli , a onda joj pokazao djelotvorno tko je dominantan ovdje .. ;)

    27. 2. 2019,   13:24