Obavijesti

Show

Komentari 28

Netflix dao otkaz Spaceyu, ne žele imati više ništa s njime

Netflix dao otkaz Spaceyu, ne žele imati više ništa s njime
1

Nakon što je više od dvadeset muškaraca izašlo sa pričama kako ih je Kevin Spacey seksualno zlostavljao produkcijska kuća 'Netflix' prekida sve veze sa glumcem i producentom

VIDEO

Glumcu Kevinu Spaceyu (58) kompanija Netflix otkazala je suradnju. Iako je glumac zvijezda uspješne serije 'Kuća od karata' iz Netflixa su rekli kako će epizoda koja je posljednja snimljena, a to je 13. u šestoj sezoni ujedno biti i posljednja te da je snimanje otkazano do daljnjega. Spacey i Netflix zajedno su radili i na filmu 'Gore' u kojem glumac ima ulogu, ali je i producent, no film nikada neće doći do javnosti.

- Mi prepuštamo suradnicima iz Media Rights Capitala da odluče što će biti sa serijom tijekom ove pauze, no želimo jasno naglasiti da što se nas tiče suradnja s Kevinom Spaceyem više nije opcija - objavili su iz Netflixa.

Nekada cijenjenog glumca koji je svojedobno posjetio i ostao oduševljen Hvarom i Dubrovnikom, čitav niz muškaraca optužio je za neprimjereno ponašanje, pa čak i seksualno zlostavljanje. Sve je krenulo pričom njegovog kolege Anthonyja Rappa (46) koji je rekao kako je Spacey prije više od trideset godina, na jednom kućnom tulumu, legao na tada 14-godišnjeg Rappa i pokušao ga 'obljubiti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon Rappa anonimno su se počeli javljati i njegovi bivši kolege iz londonskog teatra Old Vic, gdje je Amerikanac deset godina bio umjetnički direktor. Pristizale su priče o tome kako je koristio svoju moć i utjecaj kako bi se, najčešće pripit, agresivno 'uvaljivao' mlađim muškarcima.

- Uvjeren je da ima pravo položiti ruke na sve što je mlađe od trideset godina - rekao je jedan bivši suradnik. Spacey je nakon Rappovih optužbi napokon, nakon desetljeća nagađanja, javno priznao da je homoseksualac. Time je razljutio LGBT zajednicu koja ga je optužila da time skreće sa prave teme, a to je zlostavljanje, te da će sada radi njega homoseksualci biti na glasu kao seksualni predatori koji se ne mogu kontrolirati.

22nd Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room

Dvostrukog oskarovca u međuvremenu je niz muškaraca optužio kako ih je 'neprimjereno pipao' dok su još bili maloljetnici, a londonska policija objavila je kako će uskoro imati dovoljno da pokrenu istragu te eventualno dignu optužnicu. Okuražili su se i radnici sa seta 'Kuće od karata' koji tvrde da se od početaka znalo da Spacey muškarce hvata za međunožje.

- Napravio je toksičnu radnu atmosferu, mnogi nisu htjeli ostajati sami sa njime. Svi smo morali potpisati ugovore koji imaju klauzule o pravilima ponašanja osim njega. No svi smo se bojali otkaza - rekao je jedan od suradnika sa seta.

Spacey, koji je težak više od 600 milijuna kuna, nije se više oglasio ali je, kaže njegov glasnogovornik, otišao na terapiju radi svog ponašanja. Suradnju mu je otkazala i njegova agentica i PR kuća. Njegov brat Randall, s kojim Spacey nije u dobrim odnosima, rekao je kako oni dolaze iz uništene obitelji u kojoj ih je otac oboje silovao pa 'nije niti bilo šanse da ispadnemo normalni'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju