Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nevenki se sviđa Goran: 'On je savršen, mene treba usavršiti'

None Foto: rtl 8

Ne zovu me agenti jer misle da nisam dovoljno uvježbana. Ali, kad kreneš to ti sve vrati. Zašto me ne zovu da probam, u čemu je problem. Imam osjećaj gdje god dođem ja patim, požalila se Bekavac

U specijalnom izdanju emisije 'Ljubav je na selu' javila se Nevenka Bekavac (38) koja se u showu natjecala za naklonost farmera Gorana Žige. 

- Tradicionalna sam, željela bih se udati i imati djecu - rekla je Neve na početku emisije. Želja joj se i ostvarila, ali ne sa Žigom, već s njenim suprugom Zvonom s kojim ima i jednogodišnjeg sina Stjepana. 

Foto: screenshot/

- Išla sam u Međugorje, malo moliti i tamo mi je prišao. Sad sam zauzeta i malo više oko muža, djeteta, spremanje i tako. Stjepan će sad godinu i pol, ja sam se navikla jer je miran i znam što ga smiruje. Prije je bio mirniji, sad je postao hiperaktivan - kaže Neve koja je malo i kritizirala supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

LJUBAV JE NA SELU Neve: 'Sa Žigom nije upalilo jer je meni trebao neki maneken...'

- Zvone mi poklanja puno pažnje, ali ja bih još - kaže Nevenka.

Foto: RTL

Nevenka se osvrnula i na svoju manekensku karijeru. Tri mjeseca se bavila manekenstvom prije par godina. Sad bi se voljela vratiti na modne piste, ali nitko je ne zove, požalila se Neve.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Ne zovu me jer misle da nisam dovoljno uvježbana. Ali, kad kreneš to ti sve vrati. Zašto me ne zovu da probam i stanem u red. U čemu je problem. Imam osjećaj gdje god dođem ja patim - rekla je Nevenka.

ANALIZA KANDIDATKINJA Nevenka kritizira Paulinu: Ne možeš se navlačiti s muškima

Javno pozivam sve modne agente i kreatore da me pozovu, da napravim nekoliko revija, ne znam u čemu je problem. Želim biti zvijezda u tom smislu, a ne ovako površno. Nije bitno, kilo gore, kilo dolje. Sve se može srediti, želim da se malo više poradi na meni kako bi bila sretnija i zadovoljnija - zaključila je Nevenka i dodala kako se 'ona ne nudi sto puta već dva puta'.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon što je čula komentar bivše suparnice iz showa da traži samo bogatog muža, Neve je ljutito poklopila laptop na kojem je gledala scene iz showa.

NE ŠTEDI RIJEČI Paulina uzvraća udarac: 'Neve, pa ti si smiješna cijeloj naciji...'

- Neću ja ovo gledat. Što ima veze, bolje bogat nego siromašan. Što bi se ja bojala bogatstva, možda bi meni to dobro i stajalo. Možda bi mi lijepo stajale one lijepe haljine. Što ima veze, bolje da mi muž ima nego da nema - komentirala je Neve.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Mogla bi se ja vidjet s 'Gospodinom Savršenim', ali on je već usavršen, a mene treba usavršit. Trebam poraditi na sebi, malo fitnessa, možda mi on može pomoć. Žena kad mijenja život, mijenja i sebe i sve ostalo. 'Gospodin Savršeni' bi mene mogao znati s televizije. Imamo sličnosti, on se bavio manekenstvom, kao i ja. Voli meso, a ja volim i ribu i meso. Riba je super, ali meso je isto bolje od ribe  - dodala je Neve o Goranu Jurenecu koji je sudjelovao u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni'.

S NJIMA MNOGI VARAJU U VEZI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

Komentari (96)
  • A dajte više, zašto to radite jadnoj ženi?

    22. 3. 2019,   10:11
  • Oni koji se rugaju osobama kao što je Nevenka zaboravljaju jedno- Karma is a Bitch! Isto kao oni koji ruglu izlažu nju i osobe poput nje. Imati ćete djecu, unuke.. Može se svakome dogoditi da se rodi dijete ograničene intelektualne sposobnosti. Hoće li i onda biti smiješno kad se budu rugali tom vašem?

    22. 3. 2019,   10:22
  • Meni je nje iskreno žao.. Očito je da je žena ograničene inteligencije, a mediji to iskorištavaju naveliko radi profita. A još više mi je žao njenog djeteta jer sve se bojim da će ostati bez majke kad joj "voda dođe do grla" s njim. Od muža ionako nema ništa, i on je takav jadan..

    22. 3. 2019,   10:16