Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neven Ciganović: Severina je kao Madonna? Helloou!?

None Foto: Jurica Galoić 7

Cigi na blogu Plastik fantastik L. Nižetića naziva Kekecom, a Stavrosa Srebrnim Letačem. Ne štedi nikoga, a na tapeti mu se našla i Višnja Pevec

Stilist je na ovogodišnji Radijski festival u Opatiji stigao poslovno, a ne da mu, kako kaže, “rit vidi puta”. Neven Ciganović (37) na blogu se osvrnuo na tamošnje izvođače.
“Višnja Pevec ne samo da se isticala prekrasnim glasom već se potrudila zasjeniti i neodoljivom crvenom kikljicom iz najnovije kolekcije 'Pevecove kataloške prodaje’”, piše sarkastično. Višnja Pevec uzvratila je Ciganoviću: “Tko je uopće on” i “Nek’ se čovjek veseli”. Nevena je užasnuo i izgled Luke Nižetića, kojeg naziva Kekec vs. Timbaland. Za pjevača Jasmina Stavrosa kaže da je izgledao kao Srebrni Letač.
- To su me obukli ljudi iz Milana. Rekli su da je to ultramoderno. Imao sam D&G jaknu te košulju i hlače, sve Cavalli - kaže Stavros, pozivajući Cigija da mu bude stilist. Neven se osvrnuo i na svadbu Marija Mamića i Monike Kravić.
“Sve je upućivalo da će to biti glam-vjenčanje. A ono tamo, goste zabavljaju Thompson i Mišo. Izvana Dior, iznutra folklor”, odrješit je. U, kako kaže, najseljačkijem showu “Farma” Cigiju je najiritantniji bio Rafo. Međutim, skida mu kapu jer je “dobro odglumio do kraja i uzeo lovu”. Ususret Sevinoj “svadbi” fotografirao se s velom.
“Ako je Seve imalo mudra, možda od sljedećih promocija napravi 'Severinin rođendan, krstitke, karmine...’”, piše. Ljutit je jer pjevačicu uspoređuju s pop-kraljicom.
“Ona je hrvatska Madonna?! Helloou!? Madonna je snimila pornić prije nego što se bacila na pjevanje, a s Crkvom je flertovala još '80-ih. Sad će još usvojiti i malog Afrikanca”, tvrdi. Severinin menadžer Tomislav Petrović nije želio komentirati Ciganovićeve izjave.

CIGI BEZ MILOSTI
>>> O Farmi: “Prvo sam se zakačio, ali sam onda skužio da je show 'bullshit’, a svi tamo fake-assi”
>>> O EP-u: “Nama koji ne gledamo nogomet dali su sadržaje kao biranje najseksi nogometaša”
>>> O Nini Morić: “Ona je u Opatiju ionako došla da se vješa o vrat direktoru Radijskog festivala”
>>> O Top modelu: “Pobijedila je stanovita Sabina. Ak’ niš’ drugo, barem je curka dovoljno visoka”
>>> O Eurosongu: “Sve smo fulali, osim mog otkrića, Martine i njene pjesme “Idi, leđa mi okreni’”

Komentari (45)
  • ma cigi je prejak,ko mala patkica izgleda

    15. 6. 2008,   18:44
  • hehe, našo je način da nas osvoji, pljuvanjem po svojoj ekipi - kul. samo tako nastavi, mene si osvojio ;)

    15. 6. 2008,   18:34
  • ma zna sve iskomentirati i popljuvati a sebe ne vidi...ah kuda ide taj svijet???\'

    15. 6. 2008,   18:50