Obavijesti

Show

Komentari 5

Neven Stojaković zaslužan je za NOI-na dizajnerska rješenja

Neven Stojaković zaslužan je za NOI-na dizajnerska rješenja
5

NOA, smještena na Zrću, potpuni je hit sezone, i definitivno jedan od najljepših klubova Mediterana uopće. NOA nije građena po principu 'zdrpi i briši' i to se vidi

VIDEO

Zrće je već odavno svjetski brend, u to nema nikakve sumnje. Pozicioniralo nas je na partijanerskoj karti svijeta, ponudilo gostovanja svjetskih DJ teškaša, serviralo fascinantan spoj kristalnog šljunčanog plićaka, s epskim pogledom na silni Velebit u daljini. Na žalost, stari je običaj da naša jadranska ponuda najčešće na tome staje - eto vam more i sunce, pa uživajte, dragi furešti. Ako se grade apartmani, onda nalupaj, brate, što više bezličnih betonskih deka, i, po mogućnosti, stavi kakvog mramornog labuda na ulaz u garažu.

Ako se radi o klubu, također se, najčešće, vodi idejom - beton, mala ulaganja, velika zarada.

NOA, smještena na Zrću, potpuni je hit sezone, i definitivno, jedan od najljepših klubova Mediterana uopće. NOA nije građena po principu 'zdrpi i briši', nego se u uređenje uložilo strahovito puno ideja i kreativne energije, što se, na kraju, jasno i vidi.

Dizajn je povjeren Nevenu Stojakoviću (47), legendarnom zadarskom kreativcu, čovjeku koji je potpisao projekte kao što su 'Milenijski skok' i 'Noć punog mjeseca', projekte koji su gradu Zadru dali strahoviti zamah u kontekstu hvatanja globalnih turističkih PR bodova.

Stojaković je poznati scenograf, kazalištarac, čovjek koje je u dekorativnom smislu uredio mnoge gradove. 

U razgovoru nam skromno kaže da je NOA ionako ljepotica arhitekture, a on je samo imao sreću dodati malo nakita. 

Stojaković kaže da mu je inspiracija bila sama tema Noine arke, na što je nadovezao teme životinja, ali ne prvoloptaški, nego u tragovima. Kaže da je imao potpuno odriješene ruke u poslu, i da se kao možda nikada u karijeri, jedva čekao buditi ujutro i započinjati s poslom.

Pristup odriješenih ruku se isplatio, jer Stojaković je otvorio pandorinu kutiju, zasjao u punoj kreativnosti talenta, i NOA je zaista nešto posebno, rijetko viđen partijanerski raj iznad vode. 

Noa Beach klub i 24sata predstavljaju glazbeni spektakl Circus Maximus koji ovo ljeto samo u NOU na Zrću dovodi svjetsku megazvijezdu Calvina Harrisa! 

Ulaznice za spektakularni festival Circus Maximus, koji se od 6. do 8. kolovoza održava u Beach klubu Noa, potražite na prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr i www.entrio.hr 

Više informacija o samom festivalu potražite na Facebook stranici Circus Maximus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin