Obavijesti

Show

Komentari 80

Nevenka: 'Zvone, di su ti pare? Pa mene drugi momci čekaju...'

Nevenka: 'Zvone, di su ti pare? Pa mene drugi momci čekaju...'
8

Zvijezda showa “Ljubav je na selu” mjesec dana provela je u Njemačkoj kod rodbine, od čega je tjedan dana bila na probnom radu u kafiću. Ispričala je da je dobro pričala njemački, samo što joj je tamo bilo hladno

VIDEO

Nisam nigdi bila za godišnjicu braka, nije me Zvone nigdi izvea, zato sam sad otišla na putovanje, podbola je Nevenka supruga Zvonu, koji je samo slegnuo ramenima. “A slabo je. Nema se para”, rekao je Zvone, a Nevenka ga je samo ošinula pogledom.

Pokretanje videa...

01:45

- Di su ti pare - pitala ga je, ali Zvone nije znao što reći.

Zvijezda showa “Ljubav je na selu” mjesec dana provela je u Njemačkoj kod rodbine, od čega je tjedan dana bila na probnom radu u kafiću.

- Onako lipo je uređen kafić, nije neka birtija. Bilo mi je lipo, ali smrzla sam se u Njemačkoj. Lipo sam pričala njemački i lipo zaradila za tih tjedan dana. Ne znam perfekt njemački, ali znam za posao. Ja sam kao djevojčica živila u Njemačkoj i radila u pizzeriji. Imala sam 18, 19 godina. Bila sam pet godina u Njemačkoj tad. Vlasnica kafića u kojem sam sad bila na probnom radu mi se rekla javit, ali još nije. Čekat ću još misec dana - govori Nevenka Bekavac (42).

Nevenka Bekavac

Zvone Petričević (45) priznaje nam da mu je supruga nedostajala i da su se svaki dan čuli porukama.

- Dašta nego da mi je nedostajala – smije se Zvone i nježno pogledava Nevenku, koja se slatko nasmijala.

- Dašta nego da bi išao za njom da je dobila stalni posao u Njemačkoj - kaže Zvone, a Nevenka zamišljeno gleda.

- Kad nisam radila, šetala sam, razgledavala, trošila... Nisam opet sve šta mi se sviđa uzela jer sam bila na brzinu - priča Nevenka, a Zvone se ubacuje: “Da je cilo vrime radila, to bi bila milina”.

Nevenka: 'Žigo bi mi se javljao, ali ne smije zbog mog muža...'
Nevenka: 'Žigo bi mi se javljao, ali ne smije zbog mog muža...'

- Ja sam invalid, boli me kičma, moga bi radit nešto ovako, možda čestitke, ali ne na baušteli – kaže Zvone, a Nevenka dodaje da bi ona “konobarila u nekom našem finom restoranu”.

Neve priželjkuje život u Njemačkoj, a Zvone dodaje: “Proša sam i ja puno zemalja. Berlin, Stuttgart, bio sam u Parizu s mladima na hodočašće, tu se išlo. To sam volio. Volio sam ići na hodočašće. Uvik sam ‘oda”.

Nevenka i Zvone upoznali su se upravo u Međugorju na hodočašću.

- Privukla me šarmom - kaže Zvone, a Nevenka nije sigurna što reći na to pitanje.

- Pa tako. Triba je odma reć da je bija oženjen, a nije, a šta - kaže Nevenka. Zvone se brani: “Nisam ima hrabrosti i snage reć. Toliko mi se svidila”.

Nevenka i Zvone imaju sina, koji ima dvije i pol godine, a Nevenka priznaje da bi još djece.

- Ako ne napravim s njim, naći ću drugog. A mogla sam ja još davno imat dice. To s 19 godina. Tad mi se jedan u Njemačkoj udvarao, htio se ženit i u crkvi vinčat, a meni se bilo žao udat - govori Nevenka. Zvone odgovara da nije ljubomoran na njezine riječi.

- Nisam, zašto bih bio. I ja sam imao život prije nje - kaže Zvone, a Nevenka ga prekida: “On je ima jači život od mene. On je bio oženjen. Meni bi možda bilo bolje da sam našla nekog momka koji nije bija oženjen. I kako ja sad to prominit, nikako”. Zvone šuti.

- Možda bi mi tako bolje bilo, možda bih bila sretnija. A, fala Bogu, ima momaka – smije se Neve, koja nam se požalila kako se udebljala otkako je u braku.

- Moram nešto minjat. Oću bit ko i prije, kad sam bila manekenka. To su bili dani - zamišljena je Neve, a Zvone je hrabri: “Podržavam te. Iako, lijepa mi je svakako”.

Nevenka ne zna koliko se točno udebljala, ali kaže da nije puno.

- Udebljala sam se možda dva kila. Zvone je jutros pravija svinjetinu, muči me stomak od toga. Ne smim puno mesa nikakvog. I u Njemačkoj sam povratila - žali se Neve, a Zvone kaže: “Tribala bi nešto minjat. Malo više kupusa i blitve”. Neve ne prestaje pričati i govori da je problem u mesu.

- A, dobro, nekom paše svinjetina, nekom na paše - pomirljivim će tonom Zvone, koji nam se pohvalio da u kući u Sinju, gdje žive, stavlja laminat.

- Ima misec dana da je počea, a meću tek sad kad sam ja došla iz Njemačke - ljuti se Neve.

- Ma to meni radi kum, a on je malo puniji i ne može se sagnit - brani se Zvone.

- Ja sam sad otišla misec dana, računam on će sad svatit kako je bez mene, pa čekam da bude još bolji, da se malo minja. Da vidim oće li šta bit drugačije - prigovara Nevenka dok Zvone šuti.

Nevenka Bekavca

- Zvone bolji? Ja pošla, mislila oni su to završili za tri dana, on čeka misec dana - ljuti se Nevenka, a Zvone se brani: “Ne može se kum sagnit”. Nevenka ga prekida.

- Može se on sagnit. Kako će onda napravit - prigovara Neve, a Zvone zaključuje: “Napravit ću!”.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...