Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neviđene fotografije Angeline: Isprva izgleda jako vragolasto

None Foto: Instagram/Screenshoot 8

Punih pet godina obožavatelji 'Zlurade' s nestrpljenjem su iščekivali nastavak istoimenog filma, a Disney ih je razveselio sretnom viješću - još svega nekoliko tjedana čekanja dijeli ih do premijere 'Zlurade 2'

Jedna je od najvećih svjetskih medijskih i produkcijskih kuća zabavnog programa 'Disney' na društvenim je mrežama objavila dosad neviđenu snimku glumice Angeline Jolie (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Punih pet godina najveći obožavatelji 'Zlurade' s nestrpljenjem su iščekivali nastavak istoimenog hit filma, a Disney ih je napokon razveselio sretnom viješću - još svega nekoliko tjedana čekanja dijeli ih do premijere 'Zlurade 2'. Angelina je u filmu glavna zvijezda koja utjelovljuje istoimeni lik. Kako bi se u potpunosti transformirala u Zluradu, mora staviti leće, umjetne zube i crveni ruž. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angelina Jolie becomes the Mistress of Evil in these behind-the-scenes photos. #Maleficent

A post shared by Disney (@disney) on

U videu je jasno vidljivo kako Angelina  strpljivo sjedi, dok joj tim stručnjaka radi na šminki i frizuri, ali i maski. Nakon što stavi umjetne zube, leće i crveni ruž, zlica se, na radost obožavatelja, napokon rađa.

U ovom remakeu 'Trnoružice' pojavit će se i Michelle Pfeiffer (61) u ulozi kraljice Ingrith - potpuno novog, dosad nepoznatog lika u Disneyevim bajkama. Podsjetimo, na kraju prvog filma Aurora je okrunjena kraljicom dvaju kraljevstava nakon dramatičnih događaja koje su je zbližile s Maleficent, a u nastavku priča će se vrtjeti oko rivalstva između Maleficent i nove kraljice.

Foto: instagram/screenshot

Dugoočekivani nastavak filmskog hita iz 2014. svjetlo dana ugledat će ovog listopada.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (4)
  • Da dobije 10 kila opet bi bila ljepotica s tim krasnim licem

    14. 9. 2019,   10:09
  • Prava lipotica.

    13. 9. 2019,   20:56
  • u 90ima je bila zgodna

    13. 9. 2019,   19:13