Obavijesti

Show

Komentari 27

Nevolje na setu: Zbog Craiga dali otkaz redatelj i scenarist

Nevolje na setu: Zbog Craiga dali otkaz redatelj i scenarist
9

Navodno je oskarovac Danny Boyle odbio ubiti agenta 007 tvrdeći da je ta ideja smiješna i nakon toga odlučio napustiti snimanje. Smetalo mu je i što mu ne dopuštaju da zaposli glumce koje želi

VIDEO

Produkcijska kuća Eon trenutačno snima 25. film o tajnom agentu Jamesu Bondu koji bi trebao izaći u studenom 2019., no našla se u problemima. Redatelj Danny Boyle (61) i scenarist John Hodge (54) dali su prošlog tjedna otkaz nakon sukoba s glumcem Danielom Craigom (50), tvrdi britanski Mirror. 

Night Of Opportunity Gala - New York

Navodno je oskarovac Boyle odbio ubiti agenta 007 tvrdeći da je ta ideja smiješna, ali u službenoj izjavi se tvrdi kako su razlog 'kreativne nesuglasice'. Suvlasnica produkcijske kompanije Barbara Broccoli (58) podržala je smrt Bonda u filmu, kako piše britanski The Sun, i složila se da će to biti dobar zaplet za sljedeći, 26. nastavak. Usto je to bio dobar povod za novog glumca u ulozi Bonda s obzirom da ga Craig u ovom filmu posljednji put tumači. 

Pre-BAFTAs Dinner

Telegraph ističe kako je Boyle, koji je 2009. osvojio Oscara za film 'Milijunaš s ulice', dao otkaz i jer mu nisu dopustili da zaposli glumce koje želi. Redatelj je htio za ulogu negativca Poljaka Tomasza Kota (41), no to mu nisu dopustili producenti niti glavna zvijezda filma Craig. 

Trainspotting 2 premiere - Edinburgh

Medijska kompanija MGM i Universal studio koji financiraju film unatoč nevoljama na setu zahtijevaju da se poštuje rok i da najnoviji film izađe četiri godine nakon prošlog 'Spectre' iz 2015. Budući da nema rezervnog scenarija nakon odlaska Hodgea snimanje će vjerojatno završiti u studenom 2020. No Broccoli  ne namjerava žuriti s filmom unatoč pritisku.

FX Networks

- Ona tvrdi kako je Bond njezina bebica i tko ju ne može požurivati. Živicira ju to cviljenje - ispričali su njezini suradnici. Dok se Broccoli ne brine, zaposlenici zbog otkaza Boylea i Hodgea strahuju za svoj posao. 

- Bojimo se da će film kasniti mjesecima i ne znamo kada će odakle doći naša sljedeća plaća - ispričao je radnik sa seta. 

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama