Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nicki Minaj nastupila na dodjeli u kostimu hrvatskog dizajnera

None Foto: YouTube screenshot 7

Htjeli smo da Nicki ima moment kraljice, komentirao je Nickin suradnik Brett Alan Nelson kostim reperice koji je kreirao dizajner Juraj Zigman

Američka reperica Nicki Minaj (35) stigla je na dodjelu MTV Video Music Awards u Music Hall u New Yorku u prozirnoj kreaciji koja se sastojala od bodija i prozirnog tila. Nicki se pohvalila na društvenoj mreži modnom kombinacijom i uz sliku stavila opis 'Barbikini snovi', kako se zove jedna od njezinih pjesama. 

 

#BarbieDreams ☺️🎀🦄

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Reperica se kasnije presvukla za nastup na pozornici i odjenula je kreaciju hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana (34). Riječ je o zlatnom kostimu oko kojeg je Nicki imala ružičasti plašt, a noseći tu modnu kombinaciju otpjevala je pjesme 'Majesty' i 'Barbie Dreams'. Njezine plesačice su bile u zlatnim kreacijama sa šljokicama. 

- Htjeli smo da Nicki ima moment kraljice - komentirao je Nickin suradnik Brett Alan Nelson kostim reperice za Hollywood Reporter. Svjetski mediji su se raspisali o Zigmanovoj kreaciji i istaknuli kako je riječ o miksu egipatske i viktorijanske ere. 

Foto: YouTube screenshot

Dizajner se pohvalio na društvenoj mreži kako je Minaj odjenula kostim koji je izradio za nju po narudžbi. Zigman je prošle godine kreirao odjeću za pjevačicu Fergie (43)  za brazilski festival Rock u Riju. 

Singer Fergie performs during the Rock in Rio Music Festival in Rio de Janeiro | Autor: PILAR OLIVARES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Prednost ovakvih suradnji je što klijenti žele unikat i kreaciju izrađenu samo za njih, a ja im to pružam - rekao je tada dizajner. Dodao je kako radi kostime za druge svjetske zvijezde, ali da ne može pričati o tome i kako će biti iznenađenja. 

Singer Fergie performs during the Rock in Rio Music Festival in Rio de Janeiro | Autor: PILAR OLIVARES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

VIDI OVO! Zvijezde čije su gole slike procurile u javnost. 

Komentari (4)
  • neinvetivno i brezveze

    21. 8. 2018,   11:59
  • Imala majka dva sina. Jedan s urednim kromosomima a drugi modni dizajner.

    21. 8. 2018,   11:44
  • Vidi se da je djelo hrvatskog dizajnera. Samo i znamo gluposti i kic proizvoditi

    21. 8. 2018,   13:20