Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nicki Minaj: Po noći se seksam tri, četiri puta, šest mi je puno

None Foto: Instagram 4

Čini se da se stvari između reperice i Pettyja razvijaju vrlo brzo pa su ih obožavatelji pitali planiraju li djecu uskoro i mogli li im pomoći s odabirom imena. Na to je Nicki odgovorila da su već odabrali imena

Reperica Nicki Minaj (36) hvalila se po društvenim mrežama svojim seksualnim životom s novim dečkom Kennethom Pettyjem (40). Naime, jedan obožavatelj komentirao je reperici da se sigurno šest puta po noći seksa, a ona mu je odlučila odgovoriti na to. 

- Tri do četiri puta u prosjeku. Šest je malo previše - iskrena je Nicki.

Foto: Instagram

Čini se da se stvari između reperice i Pettyja razvijaju vrlo brzo pa su ih obožavatelji pitali planiraju li djecu uskoro i mogli li im pomoći s odabirom imena. 

- Već smo izabrali dječja imena, ali hvala - odgovorila im je Minaj koja je ispričala kako poznaje Kennetha još otkako su bili djeca. Fanovi su ju nagovarali da ubaci novog dečka u svoju radijsku emisiju, ali je ona rekla da više voli kada je Kenneth misteriozan.

- On nije internetski tip i volim to. Ja pričam umjesto njega - kaže Niki.

Foto: Instagram

Inače, Nicki je javno objavila vezu s Kennethom prošlog mjeseca, a njezini obožavatelji nisu bili sretni zbog vijesti jer on ima 'debeli' policijski dosje. Optužili su ga za ubojstvo zbog kojeg je 'odležao' sedam godina u zatvoru, a zbog pokušaja silovanja maloljetnice odslužio je četiri godine. Ipak, reperici to ne smeta i ne obazire se na negativne komentare. 

Foto: Instagram

Komentari (117)
  • Mrcio bi i ja cijelu noc da ne ustajem ujutro za posao.

    8. 1. 2019,   21:57
  • Ta kad prdne u stanu nastane vjetar jacine 10 bofora :))

    8. 1. 2019,   22:14
  • Ovu ni tovar nemoze zadovoljit koliku guzaru ima!

    8. 1. 2019,   22:26