Obavijesti

Show

Komentari 29

Nicki Minaj skoro umrla, Cruise je naučio čitati tek s 26 godina

Nicki Minaj skoro umrla, Cruise je naučio čitati tek s 26 godina
6

Demi Moore je radila kao utjerivačica dugova, a brat Marilyn Monroe se ubio pa joj je majka završila u umbolnici i morala se udati da ne završi na ulici

VIDEO

Tom Cruise 

Otac Toma Cruisea (50) nije bio u stanju na duže vrijeme zadržati posao pa su se zbog toga on i njegova obitelj neprestano selili. Iz tog je razloga Cruise često mijenjao škole, a u svakoj je bio meta nasilnika. Imao je poteškoća sa učenjem, ali i disleksiju. Glumac je srednju školu završio 'funkcionalno nepismen' i audicije je odrađivao na temelju improvizacije tekstova iz informacija koje je uspio izvući od redatelja i producenata, čitati je naučio tek s 26 godina. 

Charlize Theron  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Ponosna sam što sam to preživjela - izjavila je američka glumica Charlize Theron (42) nakon priznanja svoje teške životne priče. Naime, Charlizein otac bio je alkoholičar koji je verbalno zlostavljao nju i njezinu majku. Jedne večeri, njezin otac Charles vratio se kući u vidno pijanom stanju gdje je počeo lupati i prijetiti kako će sačmaricom upucati suprugu Gerdu i kćer. Ubrzo je odlučio riječi pretvoriti u djelo. Uzeo je sačmaricu i počeo pucati po Charlizeinoj sobi. Uplašena za svoj i život svoje kćeri, Gerda mu je uzela oružje i usmrtila ga. Charlizeina majka je zbog samoobrane, oslobođena optužbi.

Demi Moore 

Rođena razroka, u problematičnoj obitelji, Demi Moore (55) školu je napustila sa svega 16 godina i počela raditi kao utjerivačica dugova i model. Glumica se godinama borila protiv ovisnosti o alkoholu i drogama  sve dok joj redatelj Joel Schumacher nije naredio da se 'očisti' za ulogu u filmu 'St. Elmo's Fire' koji ju je i proslavio.

Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Marilyn Monroe 

Norma Jean Mortensen (krštena Norma Jean Baker), rodila se u sirotištu u Los Angelesu. Njezina samohrana majka radila je iznimno težak posao uz čije radno vrijeme nije imala vremena brinuti se o kćeri pa je tako Marilyn završila u sirotištu. Majka ju je posjećivala svake subote te ju je na kraju odlučila udomiti. No, to nije zadugo trajalo jer je joj je majka ubrzo doživjela slom živaca. Glumičin brat se po povratku iz umobolnice objesio zbog dijagnosticirane depresije. Nakon svega toga Marylin je proglašena državnom štićenicom, da bi je posvojila majčina najbolja prijateljica koja se ubrzo odlučila udati te je mladu glumicu izbacila iz svoga doma. Na kraju je pred Marilyn stavljen ultimatum – nomadski život bez doma  ili brak. Odlučila se za udaju. Norma Jean Mortensen 1956. godine, promijenila je ime u Marilyn Monroe i kao takva postala sinonim za seks simbol 20. stoljeća.

Schreenshot

Nicki Minaj 

Pravog imena Onika Tanya Maraj, reperica Nicki Minaj (35) rođena je u 15-članoj obitelji u Trinidadu koja je živjela u kući sa samo tri sobe. S nepunih pet godina njezina se obitelj preselila u Queens gdje se njezin već ionako problematični otac navukao na crack i počeo joj je fizički zlostavljati majku. Jednog dana je podmetnuo požar u njihovoj kući u pokušaju da ubije njezinu majku. Nicki se izvukla u zadnji trenutak.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama