Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije dugo tugovala: 'Adele već ljubi drugog, a tek se razvela...'

None Foto: Screenhoot 9

Javno pjevačica o raspadu braka govori što je manje moguće, ali njezini prijatelji znaju da je veza i brak formalno odavno pokojan. Izvor blizak pjevačici kaže kako je Adele snažna žena koja želi nastaviti sa životom

Pjevačica Adele (30), koja je nedavno objavila da se rastaje od svog supruga, poduzetnika Simona Koneckija (45) zapravo je već neko vrijeme razvedena žena, tvrdi Daily Mail. Ali ne samo to, privatna pjevačica koja sve manje nastupa jer, navodno, gubi glas, već godinama živi odvojeno od supruga, što nitko do sada nije znao.

Foto: grammy.com

Uz to, viđena je kako se u New Yorku ljubi s drugim muškarcem koji nalikuje njezinom sada već bivšem suprugu ali je 'zgodniji', kažu izvori.

- Sada sam već iskusno razvedena žena, u potrazi za novim normalitetom - rekla je navodno prijateljima. Javno pjevačica o raspadu braka govori što je manje moguće, ali njezini prijatelji znaju da je veza i brak formalno odavno pokojan.

Foto: Screenhoot/Youtube

Izvor blizak pjevačici kaže kako je Adele snažna žena koja želi nastaviti sa životom, a posebno joj se, s obzirom da živi u Los Angelesu, sviđaju američki muškarci te ide na sve više spojeva. No, izvor nadodaje kako pjevačica nije u potrazi za nečim ozbiljnim, već je koncentrirana na odgoj šestogodišnjeg sina Angela

Iako se nisu odmah razveli, prvenstveno radi djeteta, Simon i Adele zapravo već godinama vode posve odvojene živote. Zajedno su bili osam godina, a onda i tri u braku.

Foto: Screenhoot/Youtube

Raspad sistema se dogodio nedugo nakon svadbe 2016., koja je također bila tajna i za nju se saznalo tek 2017. na dodjeli Grammyja kada je Adele brak i muža spomenula u govoru zahvale.

- Adele se razišla sa partnerom, ali prioritet im je odgoj njihovog sina Angela - rekla je glasnogovornica pjevačice.

S obzirom da vrlo vjerojatno nema predbračnog ugovora, preko 180 milijuna dolara 'teška' Adele ispred sebe vjerojatno ima bitku za nekretnine i bogatstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

TUŽNA SUDBINA: Ovaj horoskopski znak ne može naći sreću u ljubavi

Komentari (24)
  • Joj kad ovi izvori bliski slavnim osobama počnu sr.t sa svojim teorijama. Još će ispast promiskuitetna, a sve bazirano samo na rekla - kazala teorijama i mišljenjima, možda i izmišljenim. Sve to treba uredno tužit.

    28. 4. 2019,   22:27
  • Kaj bi trebala plakati do kraja života.

    28. 4. 2019,   23:33
  • Sada mu moze pjevat onu svoju Send My Love,..reakcija bivsih na nju jeee jednostavno...neprocjenjiva! :)

    28. 4. 2019,   23:03