Obavijesti

Show

Komentari 1

Nije izdržala: Cardi B je plesala i mazila repericu Stefflon Don

Nije izdržala: Cardi B je plesala i mazila repericu Stefflon Don
14

Kolegice reperice iza pozornice nisu mogle kriti sreću, pa su se nakon par čašica pića opustile i zaplesale. Stefflon je podijelila videozapis na kojem se vidi kako zagrljene plešu, a u jednom trenu Cardi B je počela i 'twerkati'

VIDEO

Reperica Cardi B (26) iz dana u dan šokira obožavatelje, što modnim kombinacija, što gafovima, što posljedicama plastičnih operacija. Nakon što joj je tijekom 'twerkanja' na nastupu puknuo uski kombinezon u kojeg se utegla, a sada se ponovo usudila zaplesati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diamond likes to wear @fenty lingerie #HUSTLERS

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Pjevačica i njezina kolegica reperica Stefflon Don (27) zabavile su se na dodjelu nagrada 'BET Awards', a kako piše Metro ujedno su učvrstile i svoje prijateljstvo.

Bila je to 'velika' noć za obje dame. Cardi B nagrađena je za album godine 'Invasion of Privacy', dok je Stefflon podržala svog dečka, pjevača Burnu Boy (27) koji je osvojio internacionalnu nagradu za beatboxera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Kolegice reperice iza pozornice nisu mogle kriti sreću, pa su se nakon par čašica pića opustile i zaplesale. Stefflon je na Instagramu podijelila videozapis na kojem se vidi kako zagrljene plešu, a u jednom trenu Cardi B je počela i 'twerkati'.

Cardi B je nedavno se odlučila odjenuti 'komad' koji neće puknuti. Riječ je o mini haljini nalik na ribarsku mrežu, a ispod nje odjenula je samo crni grudnjak i gaćice. Takva je došla na rođendansku zabavu u Los Angelesu, a društvo joj je pravio suprug Offset (27).

Reperica nerijetko odijeva unikatne kreacije. Na glazbenom festivalu u Tennesseeju odjenula je šareni kombinezon, a nakon što je on puknuo, na sebe je 'nabacila' kućni ogrtač. On je u međuvremenu skliznuo pa je Cardi posjetiteljima festivala pokazala grudnjak. Mnogi nagađaju da ovakve 'kiksove' Cardi pomno planira kako bi postala što popularnija. 

Inače, Cardi je u svoj izgled uložila na tisuće dolara. Povećala je grudi, išla na liposukciju nakon trudnoće, a dok još nije postala pjevačica korigirala je stražnjicu. Željela je imati što veću jer je bila striptizeta, a ubrizgala je jeftine injekcije u podrumu njujorške četvrti Queens. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...