Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije ju briga: Madonnina kći pokazala dlake ispod pazuha

None Foto: Instagram

Jedan dio fanova podržavao je Lourdesu, komentirajući kako je prava ljepotica i kako su dlake ispod pazuha sasvim prirodne, dok je drugi dio ovakvo poziranje smatrao degutantnim

Slavna pop pjevačica Madonna (59) objavila je selfie sa svojom kćeri Lourdes (21) nekoliko sati prije dočeka Nove godine. Majka i 21-godišnja kći nasmiješeno su pozirale, ali jedan detalj svima je zapeo za oko. Naime, Lourdes je ponosno pokazala dlake ispod pazuha, što je većinu fanova zgrozilo. 

 

U nekoliko sati ispod fotografije skupilo se preko šest tisuća komentara. Jedan dio fanova podržavao je Lourdesu, komentirajući kako je prava ljepotica i kako su dlake ispod pazuha sasvim prirodne, dok je drugi dio ovakvo poziranje smatrao degutantnim.

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

- Kakav lijep osmijeh, želim ti sve najbolje u Novoj godini. Dlake su nešto što svaka žena ima i tvoj je izbor što ćeš raditi sa svojim tijelom. Imaš moju podršku - napisao je jedan od fanova ispod fotografije na društvenoj mreži. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Lourdes trenutno pohađa kazališnu umjetnost na Sveučilištu u Michiganu, a kada je imala 13 godina, s majkom je pokrenula modni brend 'Material Girl'. 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Madonna je početkom godine posvojila  blizanke Esther i Stellu (5) prilikom posjeta Malaviju. Pjevačica se na društvenim mrežama često hvali fotografijama djevojčica. Osim Mercy James te Esther i Stelle, Madonna je u Malaviju posvojila i dječaka Davida Bandu (11). Ima i dvoje biološke djece, kćer Lourdes (20) i sina Rocca (16).

Komentari (55)
  • libo me za to, al pogledajte ovu što stoji iza (pretpostavljam madonna); hebeš mi sve ako ne izgleda ko inicijator i voditelj nekakvih tajnih rituala. pogle, nakičena ko neka stara baba iz mračnog šatora, ko kakva stara ciganka gatalica. ne mogu u biti vjerovat da uopće komentiram ovo i da sam otvorio da vidim dlake od madonnine maloumne splačine od ćerke

    1. 1. 2018,   14:20
  • Sto je s tim ljudima i fobijom od dlaka, kao da je to bolest?

    1. 1. 2018,   13:58
  • Malom qurcu svaka dlaka smeta

    1. 1. 2018,   14:11