Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije li to malo jadno? Bieber po zidovima piše 'Beliebers 4 life'

None Foto: Pixsell 3

Pjevačevi tjelohranitelji tukli su fotografe koji su ga ulovili kako sprejem šara po zidu hotela u Brazilu, državi u kojoj se zbog grafitiranja inače dobiva zatvorska kazna

U Brazilu grafiteri završavaju u zatvoru ako ih policija ulovi dok šaraju po zidovima koji nisu za to namijenjeni. Tko zna što će se dogoditi Justinu Bieberu (19) kojeg su paparazzi u Rio de Janeiru ulovili dok je sprejem šarao po zidu hotela u uglednoj gradskoj četvrti. 

'Beliebers 4 life' i 'respect privacy' samo su neke od 'škrabarija' koje je Bieber sprejem ispisao po zidu. Dok je on šarao, tjelohranitelji su stajali iza njega i štitili ga od znatiželjnih pogleda. 

Kad je pjevač shvatio da ga fotografiraju počeo je psovati i vrištati, a njegovi su tjelohranitelji napali fotografe. 

- Popušite mi ku... - vikao je Justin fotografima dok su ih njegovi tjelohranitelji tukli. Incident se dogodio u tri sata u noći, a došla je policija, koju su pozvali napadnuti fotografi.  

Justina Biebera uhvatili su na izlasku iz brazilskog bordela

Komentari (40)
  • nakon onoga što sam jučer vidio- što me zgrozilo, ja stvarno ne mogu vjerovati da netko može biti njegov fan!...pogledajte http://www.breatheheavy.com/exhale/index.php?/topic/529312-and-you-thought-that-brits-mg-were-bad/ ...........samo da kažem da za to što ćete vidjeti se plaća 1500 DOLARA!

    6. 11. 2013,   15:51
  • stari moj koji propuh od djeteta...mali ima sve, nema mu se tu sta reci, al pobogu, kad si uzor milijunima balavaca i klinki, mozes pokazat kucnu kulturu pobogu a ne se poonasat ko najveca seljacina, kakvu i predstavljas nazalost, al nek ti bude.... imam osjecaj da mu je uzor 2Pac, Biggie i ostale mega zvijezde, pa evo, bilda se kao, tetovira itd itd...e sine moj.......cak bi i preporucio nek ode u bosnu nek si novi mozak kupi, dobro cemu doci!

    6. 11. 2013,   15:47
  • ko njega izmisli takvog odvratnog, cemu forsiranje djece na sceni? tog nema do 27. godine kad bude cuo sta je droga (ako vec i nije na necemu)

    6. 11. 2013,   15:49