Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije mogao vjerovati da je Lisa Marie njegovo djelo

None Foto: 24sata 3

Ubilo bi me da znam da ćemo se Elvis i ja prestati voljeti, rekla je zanosna Priscilla. Prije nego je postao Kralj, nije želio seks prije braka...

Gospodine Presley? Supruga vam je trudna. Elvisovo lice se ozarilo. “Ovo mi je najbolja vijest u životu.” Elvis je jedva dočekao da je podijeli s ekipom na snimanju filma “Speedway”. “Sve častim cigarom! Nismo planirali trudnoću, znate.
Da je barem mama s nama.” Priscilla mu je postala odbojna, odbijao je seks s njom. Ona je bila očajna, upustila se u aferu s učiteljem skijanja. I Elvis je počeo švrljati okolo. A onda se 1. veljače 1968. rodila Lisa Marie Presley. Elvis je bio izvan sebe. Nije vjerovao da je mogao stvoriti takvo nešto.

ŠEST MJESECI OTEZAO S KUPOVINOM PRSTENA
Bilo je to 1. svibnja 1967., nekoliko sati prije vjenčanja. Elvis se nervozno šeće hotelskom sobom u Las Vegasu, tisuću pitanja ga muči. Je li ispravno oženiti se? Isus se nije ženio.
Da je barem majka živa, ona bi znala ispravan odgovor. Elvis je obećao majci da će biti dobar čovjek, volio je Priscillu, ali nije znao hoće li se moći držati bračnih zavjeta. Nije mogao.

Komentiraj, znaš da želiš!