Obavijesti

Show

Komentari 66

Nije on jedini: Mel B tvrdi da je Stephen imao aferu s dadiljom

Nije on jedini: Mel B tvrdi da je Stephen imao aferu s dadiljom
4

Mel B je za uskoro bivše supruga sada zatražila i zabranu prilaska te tvrdi kako ju je tukao, prisiljavao ju na seks utroje s nepoznatim ženama, a navodno je i napravio dijete dadilji

VIDEO

Bivša spajsica Mel B (41) podnijela je zahtjev za rastavu od Stephena Belafontea (41) nakon deset turbulentnih godina braka, a kao razvod navela je 'nepomirljive razlike'.

twitter

Ipak, naizgled 'čista' situacija uskoro se 'opasno' zakomplicirala, a 'prljavi' detalji njihovog braka počeli su izlaziti na vidjelo.

Osim nasilja, masnica na oku, droge, alkohola i čestih svađa, svjetlo dana ugledala je i fotografija 'grupnjaka' u kojem je, osim bračnog para  sudjelovala i britanska manekenka Lady Victoria Harvey (40) koja je sve potvrdila.

Mel B je za uskoro bivšeg supruga sada zatražila i zabranu prilaska te tvrdi kako ju je tukao, prisiljavao ju na seks utroje s nepoznatim ženama, a navodno je i napravio dijete dadilji Lorraine Gilles te predložio da svi troje žive zajedno kada se dijete rodi.

Ipak, Belafonte nije jedini koji nije se nije mogao suzdržati kada su dadilje u pitanju.

Ben Affleck i Jennifer Garner

DPA/Pixsell

Još jedan razvod kojeg nitko nije predvidio. Ben (44) i Jennifer (44) sredinom 2015. iznenadili su javnost objavom da je njihovom desetogodišnjem braku došao kraj. U priopćenju su istaknuli da su ostali u dobrim odnosima, no tabloidi tvrde da to nije ni blizu istini. Osim što su se svađali zbog njegove ovisnost o kocki, Affleck je navodno prevario Garner s njihovom dadiljom, Christinom Ouzounian (30).

Jennifer Garner and Ben Affleck took there kids to a local park in Los Angeles, USA

On i njegov glasnogovornik rekli su da su ti napisi čiste laži, no i ranije se pisalo da ga je Jen jednom izbacila iz kuće zbog preljuba. Par ima troje djece, Violet (11), Seraphinu (8) i Samuela (5). 

Ethan Hawke i Uma Thurman

Reuters/Pixsell

Glumci su se upoznali na setu filma 'Gattacka', a oženili su se 1998. godine. Dadilja njihovo dvoje djece navodno je bila razlog njihovog razvoda koji je finaliziran 2005. godine. Uma (46) je razvod nazvala 'bolnim i pogubnim za njeno samopouzdanje'.

Pixsell

Ethan (46) je tvrdio da dadilja Ryan Shawhughes nema veze s raspadom njihova braka. No glumac se nakon razvoda skrasio s dadiljom, koja je tada zatrudnjela s njihovom prvim djetetom, a oženili su se 2008. godine. Sada imaju dvoje djece, Clementine i Indianu.

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver

Nakon 25 godina braka i četvero djece, Maria Shriver (61) je 2011. godine predala sudu zahtjev za razvod koji je finaliziran tek tri godine nakon toga. Razlog je bio taj što je saznala da ju je njen suprug, bivši guverner Kalifornije i glumac, prevario s kućnom pomoćnicom i dadiljom, Mildred Beanom.

Afera je kratko trajala, no Mildred je Arnoldu rodila sina Josepha (19). Njemu je bilo 13 godina kada je saznao da mu je Arnold otac. 

Gwen Stefani i Gavin Rossdale

PA/Pixsell

Roditelji troje djece navodno se nisu slagali duže vrijeme jer je Gavin (51) sa svojim bendom Bush često bio na turnejama, a pjevačica mu je zamjerala što nije s obitelji. No šuška se da je pravi razlog prekida - preljub. Gavin je navodno imao aferu s dadiljom koja im je čuvala sinove, a Gwen (47)  je to saznala i odmah zatražila razvod. Bili su u braku 13 godina.

Jude Law i Sienna Miller

Pixsell

Britanski je zavodnik protagonist jedne od najvećih 'sapunica' u tabloidnoj povijesti. Law (44) se zaručio s Miller (35) 2004. godine, no odmah iduće godine, tri mjeseca ju je varao s Daisy Wright, dadiljom njegove troje djece iz braka sa Sadie Frost. Daisy je za The New York Times u kolumni detaljno opisala svoju aferu s glumcem. Law se javno ispričao Sienni, ali ga je ona zatim prevarila s Danielom Craigom te ga napustila 2006. godine. 

Robin Williams i Valerie Velardi

24sata

Pokojni glumac također je bio nevjeran. Brak Robina i Valerie završio je nakon 10 godina, 1988., nakon što se zaljubio u dadilju Marshu Garces koja je čuvala njihova sina Zaka. Godinu dana nakon razvoda, Williams se oženio za Marshu koja je tada već bila trudna s njihovim prvim djetetom. U braku su dobili još jedno dijete. Zajedno su bili 21 godinu, a brak je završen zbog 'nepremostivih razlika'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin