Obavijesti

Show

Komentari 19

Nije oprostila aferu: Vranješ se razveo, mora plaćati 22.000 kn

Nije oprostila aferu: Vranješ se razveo, mora plaćati 22.000 kn
11

Posljednjih godina Vranješ i njegova supruga nisu funkcionirali kao bračni par, a kap koja je prelila čašu njegova je veza s Jelenom Karleušom. Supruga mu to nije tolerirala i odmah je podnijela papire za razvod

VIDEO

Bosanskohercegovači nogometaš Ognjen Vranješ (29) po sudovima se povlačio zbog kleveta i laži proizašlih iz afere sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom (41), a ta je afera dovela i do propasti njegova braka sa suprugom Danijelom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Od ponedjeljka, Ognjen je slobodan čovjek. Naime, sada se službeno razveo od supruge s kojom je bio u braku osam godina, piše Kurir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Istina je da sam s bivšom suprugom okončao brak. Sada smo službeno razvedeni. Ona ima barem malo dostojanstva, za razliku od nekih. Imamo divno dijete te ćemo zbog nje ostati u dobrim odnosima - kaže Vranješ. Kako pišu srpski mediji, nogometaš će plaćati alimentaciju u iznosu od 22.000 kuna. 

Posljednjih godina nisu mogli funkcionirati kao bračni par, a kap koja je prelila čašu svakako je Ognjenova veza s Karleušom. Danijela to nije tolerirala i odmah je podnijela papire za razvod. Slučaj je zatvoren te su se rastali na miran način.

- Sve je prošlo kako treba te su se oboje složili kako je za njih tako najbolje. Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je napustiti i nogometni klub Anderlecht. Sve mu je krenulo nizbrdo, ali se stvari sad vraćaju u normalnu. Vratio se u klub, žele ga vratiti u reprezentaciju, a sa suprugom je u bolje odnosu nego kad su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, kćer mu dolazi svako malo i sve je u redu - rekao je izvor za srpske medije.

Do sada nije bilo poznato je li Karleuša stvarno razlog zbog kojeg je Vranješ zatražio rastavu, ali iz srpskih je medija potvrđeno da su se nesuglasice pojačale nakon što su u javnost 'procurile' eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje je Jelena navodno slala Vranješu s kojim se potajno viđala mjesecima. 

Danijela je bila ljuta jer je Ognjen tijekom navodne afere bio spreman razvesti se zbog Karleuše, a tvrdila je i da je srpska folk pjevačica prijetila njezinom mužu i obitelji.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom