Obavijesti

Show

Komentari 129

'Nije skidala osmijeh': Todorić dekolteom zasjenila mladence

'Nije skidala osmijeh': Todorić dekolteom zasjenila mladence
8

Na svadbenoj svečanosti Todorićka se družila s nekadašnjom manekenkom Ivom Radić. Nerazdvojne prijateljice prije tri godine “zahladile” su odnos, a pomirile su se lani na vjenčanju Anje Stojković

VIDEO

Na vjenčanju, kako je opisuje, bliske prijateljice Ivone Janjić, Gazdina kći Iva Todorić (43) ponosno se hvalila fotografijama sa slavlja.

Obožavatelje je na društvenim mrežama svako malo častila kadrovima na kojima pozira s mladenkom u toaleti dubokog dekoltea. Nekadašnja direktorica u koncernu Agrokor u šljokičastoj haljini dodatno je naglasila svoje atribute ogrlicom i romantičnom punđom, a pred objektivima nije skidala osmijeh.

Na svadbenoj svečanosti družila se s nekadašnjom manekenkom Ivom Radić. Nerazdvojne prijateljice prije tri godine “zahladile” su odnos, a pomirile su se lani na vjenčanju Anje Stojković, kći jednog od najpoznatijih srbijanskih nogometaša Dragana Stojkovića Piksija. Prije nekoliko mjeseci Iva je priznala kako su turbulencije u braku s poduzetnikom Hrvojem Balentom bile nepremostive pa se par nakon višegodišnje razdvojenosti i službeno razveo.

- Već dugo ne živimo skupa. Razvod je samo formalnost – rekla nam je Iva krajem prošlog mjeseca. Bivši supružnici nisu angažirali odvjetnike, a Iva je s djecom ostala živjeti u Kulmerovim dvorima, koje obitelj Todorić iznajmljuje za razne prigode.

U lipnju prošle godine Iva se na društvenim mrežama također hvalila fotografijama, no tad je nosila znatno pripijenije kreacije kojima je naglašavala nešto vitkiju figuru nego što ima danas. Tad je govorila kako je za njezinu duhovnu transformaciju zaslužna samoprozvana motivacijska govornica Ana Bučević, koju je u ožujku Ministarstvo zdravstva prijavilo policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...