Obavijesti

Show

Komentari 49

Nije zlato sve što sja: Glumci koji su odustali od Hollywooda

Nije zlato sve što sja: Glumci koji su odustali od Hollywooda
1

Iako mnogi misle da je glamur koji nosi Hollywood nezamjenjiv, ove zvijezde uvjerile su nas u suprotno. Oni su odustali od slave i posvetili se obitelji i 'normalnijem životu'

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

Daniel Day-Lewis

HT/Press Association/PIXSELL

Glumac je nedavno iznenadio Hollywood najavivši da odlazi u mirovinu i prestaje glumiti. Njegovi obožavatelji bili su šokirani ovom odlukom.

Cameron Diaz

Instagram

Među njima je i Cameron Diaz (45) koja se povukla nakon filma 'Annie' koje je izašao 2014. godine.

- Otišla sam jer više nisam znala tko sam. Teško je suočiti se s tim. Osjetila sam potrebu da ponovo budem potpuna osoba - rekla je na Goop Wellness Summitu. 

U međuvremenu se udala za pjevača grupe Good Charlotte Benjija Maddena i objavila je dvije knjige.

Sir Sean Connery

Sir Sean Connery collects honorary degree

Legendarni glumac koji je glumio Jamesa Bonda, Sir Sean Connery (87) odustao je od glume nakon filma 'Liga izuzetnih džentlmena' 2003. godine. Nije službeno potvrdio svoje umirovljenje sve do 2006. godine kada je dobio nagradu za životno djelo.

Prema riječima njegovog prijatelja, povukao se jer nije htio imati male uloge kao starac. Od tada uživa igrajući golf i gledajući teniske mečeve.

Rick Moranis

Kanađanin koji se proslavio u filmovima 'Ghostbusters', 'Spaceballs', 'Little Shop', 'Horros and Honey', te 'I Shrunk the Kids' povukao se nakon što mu je supruga preminula od raka 1991. godine, a potpuno otišao 1997. kada se odlučio posvetiti odgoju djece.

- Samohrani sam roditelj i teško mi je odgajati djecu dok putujem radeći na filmovima. Otišao sam na malu pauzu koja je postala duga pauza i shvatio sam da mi to ne nedostaje - rekao je.

Jack Gleeson

Kralj Joffrey u 'Igri prijestolja', odnosno Jack Gleeson (25) igrao je najvažniju ulogu tri godine, ali nakon što je njegov lik umro u četvrtoj sezoni odlučio je ubiti i svoju glumačku karijeru. 

- Glumim od osme godine. Prestao sam uživati u tome i uvijek sam to radio zbog reakcije svojih prijatelja ili iz zabave. Nije da mrzim glumu, ali ne želim se više njome baviti - rekao je.

Završio je teologiju i filozofiju u Dublinu.

Amanda Bynes

Star Trek Premiere - Los Angeles

Bila je najpopularnija tinejdžerska glumica koja je imala svoj 'The Amanda Show' na Nickelodeonu. Glumila je u nekoliko filmova, a posljednju ulogu imala je 2010. godine.

- Ako nešto ne volite više, prestanite to raditi. Ja više ne volim glumu, zato više ne radim - rekla je.

Gene Hackman

Screenshot

Nakon pet desetljeća karijere i osvojenog Oscara Gene (87) je odlučio da je vrijeme za odmor. Rekao je da mu gluma nedostaje, ali da ne želi to više raditi.

- Taj posao je veoma stresan. Kompromisi koje trebate napraviti su dio zvijeri i došao sam do točke gdje sam osjetio da to više ne želim raditi - izjavio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...