Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nika Fleiss: 'Nisam nikad žalila što sam se fotkala za Playboy'

None Foto: Instagram 6

Požalila nisam nikad, nije mi se ništa ružno ni posebno lijepo dogodilo. Mogu reći da imam neku uspomenu, da sam 'playboy djevojka', koliko god to nekom bilo otrcano, ispričala je Nika

Nika Fleiss (34) ne pojavljuje se često u javnosti otkako je prestala skijati, ali redovito je aktivna na društvenim mrežama. 

- Moj profil je otvoren pa se i javne reakcije mogu vidjeti. Ima svega, od pozitivnih do negativnih, od seksističkih do vulgarnih - rekla je Nika za RTL Exkluziv. Progovorila je i o naslovnici Playboya za koju je pozirala 2011.

Foto: Instagram

- Možda je to tada bila neka ishitrenost, mladost ludost, prestanak skijanja, svašta nešto pomiješano kod mene u tom trenutku, ali na prvu je bilo 'možda će mi jednog dana biti drago'. Požalila nisam nikad, nije mi se ništa ružno ni posebno lijepo dogodilo. Mogu reći da imam neku uspomenu, da sam 'playboy djevojka', koliko god to nekom bilo otrcano - ispričala je Nika. 

Foto: Instagram

Pričala je i o razvodu od 17 godina starijeg francuskog trenera skijanja Michaella Lucatellija. Iskreno je rekla kako su vjenčanjem pokušali spasiti petogodišnju vezu. 

- Mislili smo da će nas taj korak spojiti, ali u braku nismo bili niti godinu dana. Sada se doma već svi šalimo na račun te teme - rekla je bivša skijašica. 

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Komentari (26)
  • Tko je ovaj lik?

    21. 2. 2019,   21:34
  • Ništa ženstvenosti u njoj ni prije ni sada mala Jelušić je misica u odnosu na nju 😁

    21. 2. 2019,   21:42
  • Nije ni playboy što je bio..

    21. 2. 2019,   22:43