Obavijesti

Show

Komentari 28

Nikad ne gledam 'Sam u kući', a oko Božića izbjegavam ljude

Nikad ne gledam 'Sam u kući', a oko Božića izbjegavam ljude
11

Nezaboravna uloga dječaka Kevina koja ga je proslavila i danas mu stvara određene probleme. Svi ga primjećuju i prepoznaju u javnosti, zbog čega mu je još uvijek užasno neugodno...

VIDEO

Prošlo je točno 28 godina od početka emitiranja obiteljske komedije 'Sam u kući', a baš kao svake godine, i ove se već tradicionalno prikazuje u danima oko Božića. Ipak, glavna zvijezda filma Macaulay Culkin (38) otkrio je da ga on, za razliku od drugih, i ne voli previše gledati, prenosi Usatoday.com.

Naime, u intervjuu s Ellen DeGeneres (60) Culkin je priznao da rijetko kad gleda 'Sam u kući', a otkrio je i razlog.

- Prošlo je više od 15 godina otkad nisam pogledao ovaj film. Mnogo ljudi želi ga čak i pogledati sa mnom, ali meni je to istovremeno i laskajuće i jako čudno. 'Sam u kući' nikad ne mogu gledati na isti način kao ostali, uvijek se prisjećam snimanja i kako sam se s Pepsijem u ruci skrivao iza kauča - priznao je Culkin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Macaulay Culkin Junior Book Signing

Osim što ne gleda film zahvaljujući kojem je postao svjetski popularan, Culkin oko Božića također izbjegava ljude i rijetko izlazi van iz kuće. Umjesto zadovoljstva, uloga dječaka Kevina koja ga je toliko proslavila sada mu predstavlja samo neugodnost i probleme.

- Božićno vrijeme je 'moje' vrijeme, vrijeme Macaulaya. I toga sam itekako svjestan. Zato u ovo vrijeme godine slabije izlazim van iz kuće i pokušavam što je više moguće izbjegavati ljude - priznao je u Elleninom showu. 

Culkin: Glumicu O'Haru i nakon skoro 30 godina zovem 'mama'
Culkin: Glumicu O'Haru i nakon skoro 30 godina zovem 'mama'

- Kad izađem van, svi me gledaju i primjećuju. Nije mi nimalo ugodno zbog toga, osjećam se čudno - dodao je Culkin koji se 1994. povukao iz glume. Razlog je, kako kaže, bio taj što mu je sve zajedno postalo previše.

- Bio sam umoran od svega, iskreno. U šest godina snimio sam 14 filmova, možda i više od toga. Sve mi je to postalo previše - priznao je Ellen. Razlog njegovog povlačenja iz glume bio je i otac Kit koji ga je godinama zlostavljao i maltretirao. 

Kevin - Allein In New York

- Moj otac je tada bio jako loš čovjek. Zlostavljao me, psihički i fizički. Mogao bih ti pokazati sve svoje ožiljke sada. Znao mi je prijetiti da će me udariti ne budem li dobro odradio neki posao - priznao je gostujući početkom godine u emisiji komičara Marca Marona (55).

Već sa 15 godina mladi Culkin bio je milijarder i velika dječja zvijezda zbog čega se ubrzo našao u paklu droge i alkohola. Godinama se borio s teškom ovisnošću o heroinu, a često su prognozirali i njegovu smrt. Cijeli se Hollywood zgražao nad njegovim groznim stanjem, a mnogo je puta neuspješno odlazio na razna odvikavanja.

Američki glumac 2012. godine čak se i predozirao tabletama, ali su ga u zadnji tren spasili njegovi prijatelji. Razlog je navodno bila depresija s kojom se borio nakon prekida osmogodišnje veze s glumicom Milom Kunis (35).

Culkin se predozirao heroinom i tabletama, spasili ga prijatelji
Culkin se predozirao heroinom i tabletama, spasili ga prijatelji

Na veliko oduševljenje njegovih obožavatelja, lani je potpuno iznenadio nevjerojatnom transformacijom i naglim oporavkom. Osim boljeg i zdravijeg izgleda, Culkin se vratio i na filmsku scenu. 

Ide mu i u ljubavi. Od 2017. godine u sretnoj je vezi s američkom glumicom i pjevačicom Brendom Song (30) koja je svjetsku slavu stekla u humorističnoj seriji 'Lagodni život Zacka i Codyja'.  

VIDI OVO! Za blagdane se nosi crveno: Ovo je 10 crvenih trendova u šminkanju koje morate isprobati ovog Božića!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...