Obavijesti

Show

Komentari 48

'Nikad nisam upoznao osobu koja bi nekom uskratila hranu'

'Nikad nisam upoznao osobu koja bi nekom uskratila hranu'
16

Nakon povratka s Otoka odbačenih Cigi se požalio članovima svoga plemena. Mia mu nije dala da jede. Martini se nikako nije svidjelo sve što joj je Neven ispričao

VIDEO

Bio sam u šoku nakon super dočeka kod vas u plemenu, ali na Otoku odbačenih nije tako bilo. Mia i Jelena su na mene bile 'nabrušene', a Stanija me lijepo dočekala. Super se drži, ali je ljuta na neke od vas - Cigi je ostalima u plemenu Boruka prepričavao kako mu je bilo na Otoku odbačenih s Mijom, Jelenom i Stanijom.

'Mia je bila protiv toga da dobijem hranu'

- Mia me nije prihvatila. Zamjerila mi je jer nisam ispunio nešto vezano za glasanje koje sam joj navodno obećao. Sve nas je prozvala lažovima. Saznao sam da je Mia bila protiv toga da dobijem jesti i da uopće budem u njihovom kampu. Nisam nikad upoznao osobu koja bi nekom uskratila hranu - komentirao je Cigi te dodao da Mia za kćer Maju Lenu uopće nije pitala te da je ljuta na nju. Primjetio je i kako je atmosfera je malo napeta i između Mije i Jelene. 

- Njih dvije su stalno u nekom konfliktu. Jelena mi se požalila da joj nije ugodno s Mijom - rekao je Neven i zaključio da se na otoku ne događa ono što bi se trebalo događati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pod stresom su zbog natjecanja - zaključio je Neven dok su djevojke na Otoku odbačenih raspravljale upravo o njemu i pretpostavile da bi im se on opet mogao pridružiti. nakon plemenskog savjeta. 

Martini se nikako nije svidjelo što joj je Neven ispričao o Miji. 

Martina: Toj babi netko treba začepiti usta

- Obraćalo joj se s poštovanjem. Toj babi treba netko začepiti usta. Svima je muka od pomisli na ispadanje jer znamo da nas na Otoku odbačenih čeka nabrušena baba. Ja ne znam kako bi ja reagirala da mi netko kaže da ne mogu jesti. Ja bi joj vjerojatno 'ćušku' priljepila, a  voljela bih do kraja ispast dama. Voljela bi da se vidi da su me moji dobro odgojili, a ne da dođem do nje i da je pljunem - ljutito je izjavila Marttina. 

Članovi plemena Matambo cijeli dan su bili dobro raspoloženi. Gradili su sklonište, a kao nagradu za trud dobili su grickalice. Radovi su protekli u lijepoj atmosferi. Cure su ih hvalile dok su pospremale oko kampa i kuhale. Malo nezadovoljstvo izazvala je kokoš koju su nazvali Koko Šanel jer nije snijela ni jedno jaje. Razmišljali su da je skuhaju za juhicu.

Novi poglavica u Matambu je Nikola.  

Aleksandra na Otoku odbačenh

Plemenski savjet bio je jako zanimljiv.  Bilo je manjih razmirica, a na glasovanju je odlučeno da će pleme napustiti Aleksandra. Pridružit će se Staniji, Jeleni i Miji na Otoku odbačenih. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...